STILL Webinar

Optimaliseer uw logistiek met geautomatiseerde processen

TOPIC

Wanneer dan wel?
Systematisch de logistiek optimaliseren, dankzij geautomatiseerde processen 

DATE

16 februari 2021
10:00 a.m. - 11.00 uur. (CET)
04:00 p.m. - 05:00 p.m. (CET)

Hoe blijf ik in de toekomst succesvol en concurrerend? Hoe complexer de economische eisen worden en hoe meer de kostendruk en de wereldwijde concurrentie toenemen, des te meer zullen bedrijfsstrategieën zich moeten richten op geoptimaliseerde logistieke processen. In de toekomst zal logistiek digitaal, verbonden en bovenal: geautomatiseerd zijn. Nu is het juiste moment om om de koers te bepalen voor het succes van uw bedrijf.

Het webinar geeft ondernemers en logistiek managers een uitgebreid overzicht van het scala aan mogelijkheden dat automatisering biedt voor de logistiek. 

Profiteer van:

  • een gestructureerde navigatie door de jungle van industrie 4.0
  • uitgebreide antwoorden op alle vragen over procesautomatisering met geautomatiseerde serietrucks (AGV's - Automated Guided Vehicles)
  • hoge vakbekwaamheid van ervaren intralogistieke adviseurs en automatiseringsspecialisten
  • praktische, begrijpelijke en transparante informatie 
 

Webinar opname

Het volledige webinar

De IOT- jungle verkennen

Wat is het juiste niveau van automatisering voor mijn bedrijf? Hoe passen geautomatiseerde oplossingen in mijn infrastructuur? En waar vind ik de beste partner om me door dit proces te begeleiden? STILL beantwoordt al uw vragen - ook die waarvan u niet eens weet dat u ze kunt stellen.

Deskundig advies als basis voor goed geplande automatisering

Samen met u begeleiden onze experts u door alle planningsstappen die u moet nemen, van het analyseren van het automatiseringspotentieel van uw magazijn- en productielogistiek, tot het definiëren van de technische basis voor uw automatiseringsconcept. Onze communicatie is duidelijk, uitgebreid en transparant. Onze plannen zijn doelgericht, gebaseerd op middelen en duurzaam. Begin met een grondig overzicht van de vele mogelijkheden en een begrijpelijke start in het brede veld van procesautomatisering met automatische serietrucks (AGV´s - Automated Guided Vehicles).


Neem contact op

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.