iGo neo

We drive automated vehicles

Met de autonome horizontale orderpicker medewerkers ontlasten

De truck volgt en stopt altijd op de optimale orderverzamelpositie.

Orderpicking is een gevarieerd en uitdagend vakgebied in de intralogistiek. Met name de vele voetgangers in de orderverzamelgebieden en de zeer lange transportafstanden vormen een grote uitdaging voor medewerkers.

De OPX iGo neo kan perfect worden geïntegreerd in individuele pickprocessen. De orderverzamelaar heeft nu een truck aan zijn zijde die hem op een voorheen onmogelijke, intuïtieve manier ondersteunt in zijn werk. De sterk toegenomen orderverzamelprestaties met een maximale ergonomie zijn overtuigend - en het is juist de balans tussen deze twee aspecten die telt in de praktijk.

STILL is de eerste die er met iGo neo technologie in slaagt om serietrucks om te vormen tot zelfstandig opererende assistenten voor uw medewerker. Dit betekent dat een orderverzameltruck als de OPX iGo neo zijn operator op de voet volgt. Het voertuig stopt altijd precies op de optimale orderverzamelpositie en past de route en snelheid intuïtief aan met behulp van kunstmatige intelligentie.

 • Productief. De truck volgt de operator en stopt altijd op de optimale orderverzamelpositie. Kunstmatige intelligentie past de route en snelheid intuïtief aan de opdracht aan.

 • Verlichtend. Tot 75% minder energie- en tijdrovend op- en afstappen met een aanzienlijke vermindering van de loopafstanden met goederen.

 • Veilig. Een uitgebreid veiligheidsconcept beschermt personen, opslagmateriaal en goederen. Speciale sensoren registreren alle dynamische en statische objecten in magazijn.

 • Betrouwbaar. Met hybride volgsysteem identificeert de truck altijd zijn individuele operator en volgt alleen hem - zelfs tijdens Z-picking.

 • Efficiënt. iGo neo verhoogt de productiviteit aanzienlijk in vergelijking met conventioneel orderverzamelen.
 

Wij adviseren u over uw iGo neo oplossing

Onze experts zijn altijd beschikbaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden

Meer weten: iGo neo

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

iGo neo producten

Autonome assistent van de operator

OPX 20/25 iGo neo

OPX 20/25 iGo neo

Het Allround talent

 • Hoge omslagprestaties en snel transport van twee pallets dankzij de hefcapaciteit van 2.000 en 2.500 kg
 • Ideaal voor de detailhandel, de automotive sector of de levensmiddelenindustrie
OPX-L 12 iGo neo

OPX-L 12 iGo neo

De Wendbaar

 • Hoge hefcapaciteit van 1.200 kg voor zware lasten op pallets
 • Geschikt voor de meest krappe ruimtes dankzij de compacte maatvoering
 • Met de hefmast kunnen goederen tot een optimale werkhoogte van maximaal 786 mm worden geheven
OPX-L 20 iGo neo

OPX-L 20 iGo neo

Flexibel

 • Orderverzamelen op twee europallets
 • Capaciteit van 2.000 kg maakt hoge omslagprestaties mogelijk
 • Rugvriendelijk orderverzamelen vanaf een pallet dankzij een variabele werkhoogte tot 891 mm
OPX-L 20 S iGo neo

OPX-L 20 S iGo neo

Ergonomisch

 • Schaarheffunctie maakt rugvriendelijk orderverzamelen van twee europallets tegelijk mogelijk met een last tot 2.000 kg
 • Lange vorken zijn perfect geschikt voor het transport van langgoed
 • Maximale veiligheid voor de gebruiker dankzij een standaard laadbeschermingsrooster

Productief: De truck volgt de bestuurder en stopt altijd in de optimale orderverzamelpositie. Kunstmatige intelligentie past de route en de snelheid intuïtief aan de betreffende taak aan.

Nauwkeurig bij obstakels: De OPX iGo neo werkt afhankelijk van de situatie. Obstakels worden ofwel autonoom gemeden, ofwel stopt het voertuig als ze de weg volledig blokkeren. In filesituaties opereert de iGo neo in colonneverband en volgt de truck het orderverzamelvoertuig voor hem.

Maximale veiligheid dankzij bewegingssensoren: Het autonome voertuig maakt onderscheid tussen zijn operator, andere personen en obstakels.

Veiligheidsconcept: Een meervoudig veiligheidsconcept beschermt mensen, opslagmateriaal en lading. Speciale sensoren detecteren alle dynamische en statische objecten in het magazijn.

Procesbetrouwbaarheid ook bij lege stellingen en op kruispunten: De OPX iGo neo detecteert lege stellingvakken en passeert deze. Ook kruisingen worden vroegtijdig gedetecteerd en pas autonoom gekruist nadat de operator heeft gecontroleerd of de route vrij is en de truck heeft vrijgegeven.

Hybride volgsysteem: Met het hybride volgsysteem identificeert de truck altijd zijn individuele operator en volgt alleen hem of haar - ook tijdens Z-picking.

High-performance picking: Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker rijdt de truck naar de eerste of tweede palletpositie. Ook tussenliggende posities zijn mogelijk.

Rekening houdend met individuele pickvoorkeuren: Plaats de OPX iGo neo eenvoudigweg op de gewenste locatie. Het voertuig houdt autonoom exact de afstand aan tot de stelling, zoals aangegeven door de operator. Als de veiligheidsafstand onder de 500 mm komt, past de truck zich bij het opnieuw starten aan deze afstand aan.

Snelheidsaanpassing aan de omgeving: Als een langzaam rijdend voertuig voorrijdt of als er een file ontstaat, past de OPX iGo neo zijn snelheid op intelligente wijze aan de situatie aan. Als de orderverzamelaar al voorloopt, sluit de truck autonoom weer aan nadat de file is opgelost.

LED-signaal: Het LED-signaal geeft aan of het voertuig in de autonome of handmatige modus werkt.

Individueel picken: Het voertuig past zich aan de voorkeuren van de operator aan. Een optisch signaal geeft de linkse, rechtse of centrale uitlijning op de stelling aan.

Rondom beschermd: Het persoonsbeveiligingssysteem is ingekapseld in de voorkant van de truck, waardoor de inzetbaarheid van het voertuig altijd gegarandeerd is.

Een nieuwe dimensie in veiligheid: De optionele 3D front camera van de OPX iGo neo detecteert obstakels over de gehele hoogte van de truck.

Alles onder controle: De afstandsbediening kan worden gebruikt om alle belangrijke functies van het voertuig te bedienen vanuit de actuele positie van de operator.

Intuïtieve bediening: Als alternatief voor de afstandsbediening kunnen de belangrijkste functies worden bediend met de knoppen aan de zijkant van de truck.


Mediathek

{{ filteredVideos.length }} Videos

Reacties van klanten

"De OPX iGo neo kan zeer efficiënt worden ingezet op onze grootste vestiging, waar we zeer lange orderverzamelgangen - van meer dan 100 meter - hebben en tot 100 procent manueel picken. Tijdens de eerste tests hebben we al prestatieverhogingen van 10 tot 15 procent gemeten en we zijn er zeker van dat we nog hogere winsten kunnen behalen in andere gebieden waar minder files zijn."

Peter Kaleck, operations manager van Metro Logistics GmbH in Marl


Downloads

 

Neem contact op

Onze experts zijn altijd beschikbaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden

Formulier invullen

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel een consultant

Uw directe lijn naar onze experts.

Meer weten: iGo neo

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.