/products/Service/Safety/images/STILL_Service_Sicherheit.jpg

Veiligheidcontroles

Prioriteit in de intralogistiek

Op ons vertrouwen om wettelijke veiligheidscontroles uit te voeren op trucks en stellingen en om innovatieve veiligheidstechnologieën te leveren voor uw transportsystemen is een proactieve manier om uw medewerkers, goederen en de infrastructuur van uw magazijn te beschermen.

De veiligheid van uw medewerkers, trucks en systemen is cruciaal voor een efficiënte intralogistiek. STILL zorgt voor de planning en uitvoering van alle wettelijk verplichte veiligheidscontroles voor trucks, hulpstukken, laders, batterijen en stellingen. Daarnaast bieden wij een verscheidenheid aan innovatieve veiligheidstechnologieën, waaronder visuele waarschuwingssystemen, laserondersteunde navigatiehulpmiddelen en camerasystemen, die wij voor uw gemak tot aantrekkelijke veiligheidspakketten hebben samengesteld. De STILL-veiligheidsoplossingen helpen de schade aan goederen en infrastructuur in uw magazijn te verminderen en daarmee de kosten en het ongemak van stilstand te voorkomen.

  • Onze geavanceerde veiligheidstechnologie maakt uw vorkheftrucks nog efficiënter.
  • Onze flexibele pakketten kunnen worden gecombineerd om aan uw specifieke eisen te voldoen.
 
 
 
 
 
 
 

STILL Waarschuwingszonelichten

De STILL-waarschuwingszonelamp projecteert twee lichtlijsten links en rechts van de vorkheftruck als de heftruck wordt ingeschakeld. Dit dient als visuele waarschuwing voor voetgangers en andere bestuurders in de directe omgeving van de heftruck. Met behulp van mobiele veiligheidsverlichting helpt dit om het risico op persoonlijk letsel en aanrijdingen in drukke werkgebieden te verminderen.

 

Meer veiligheid, meer comfort: de optionele positie laser projecteert de vorkhoogte met een groene laserlijn op de lastdrager en fungeert zo als optische verlenging van de vork. Dit vergemakkelijkt de oriëntatie tijdens het opslaan en ophalen en verhoogt zo zowel de handlingcapaciteit als de veiligheid. De positie laser kan eenvoudig met een druk op de knop worden in- en uitgeschakeld en is ongevaarlijk voor het menselijk oog.

Wij ondersteunen bestuurders met een breed scala aan hulpsystemen en functies voor bestuurders. Deze bieden de noodzakelijke voorwaarden voor veilig, efficiënt, ergonomisch en vermoeidheidsvrij werken in elke rijsituatie.

Met verschillende veiligheidsfuncties en en speciaal ontworpen voorzetapparatuur kunnen onze trucks in een handomdraai worden aangepast aan nieuwe toepassingen.


Downloads

 

Neem contact met ons op

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden.

Vul het formulier in

Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bel een adviseur

Uw directe lijn naar onze experts

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Aanvullende services

Een scala aan diensten die perfect zijn afgestemd op uw activiteiten en werkzaamheden - van reparatieopdrachten tot full service.