/products/Service/Diagnostic_and_Repair/images/STILL_Service_Wartung-Reparatur.jpg

Service en reparatie

Beschikbaarheid op lange termijn

Ongelukken, algemene slijtage of het upgraden voor nieuwe eisen - ongeacht de situatie, wij zorgen voor elke industriële truck in uw vloot.

 

Service

Regelmatige zorg en onderhoud zijn essentieel om uw trucks operationeel te houden en goed te laten presteren op de lange termijn. Met STILL Service zijn de onderhoudsintervallen, onderhoudsovereenkomsten en veiligheidscontroles afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij voorkomen reparaties voordat deze zich voordoen. De kosten kunnen vooraf worden ingepland en u bent vrij om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

Wij hebben voor elk trucktype onderhoudspakketten opgesteld. U heeft volledige transparantie en toegang tot alle documentatie over diensten, inspecties en servicekosten via STILL neXXt fleet.

Maak een service afspraak →
 

Reparatie

Ongelukken, algemene slijtage of het upgraden voor nieuwe eisen - ongeacht de situatie, wij zorgen voor elke industriële truck in uw truckvloot. Met de STILL reparatieservice is onze eerste prioriteit om uw truck zo snel mogelijk weer operationeel te hebben. Met hun absolute toewijding, ruime ervaring en technische expertise staan onze hoogopgeleide STILL servicemonteurs daar garant voor. Bovendien zorgt de STILL training op onze locaties ervoor dat onze servicemonteurs altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en eisen en over uitgebreide kennis van elke truck beschikken. Voor elke truck hebben wij digitaal geleide, tijdbesparende reparatieprocedures ontworpen, die door onze vakkundige STILL servicemonteurs worden uitgevoerd volgens een standaard waarop u kunt rekenen. Bovendien zorgen we ervoor dat alle reparaties worden uitgevoerd in afstemming met uw productieprocessen.

Reparaties foutloos uitvoeren →

 

Downloads

 

Neem contact met ons op

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden.

Vul het formulier in

Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bel een adviseur

Uw directe lijn naar onze experts

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Aanvullende services

Een scala aan diensten die perfect zijn afgestemd op uw activiteiten en werkzaamheden - van reparatieopdrachten tot full service.