Availability. Reliability. Speed.

Beschikbaarheid. Betrouwbaarheid. Snelheid.

STILL Service

Zoek
Onderwerp
Aanhef*

Service

We meten alles wat we doen aan de tevredenheid van onze klanten. Als het gaat om de beschikbaarheid van uw intralogistiek, kennen we geen compromissen.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Uw toegewijde STILL-team, bestaande uit een regionaal service manager en servicetechnici, is de klok rond beschikbaar en - dankzij een uitgebreid servicenetwerk - is er altijd iemand in de buurt.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Onze technische expertise, de hoge kwaliteit en beschikbaarheid van STILL Original Parts® en onze internationale partnerships met onderdelenleveranciers staan garant voor een naadloze en succesvolle service, elke keer weer.

Snelheid

Snelheid

We reageren onmiddellijk op elk verzoek. Door onze gestandaardiseerde, digitaal geleide en optimaal geplande reparatie- en serviceprocessen en de nachtelijke levering van reserveonderdelen kunnen wij stilstand tot een absoluut minimum beperken.

Vakkundig advies

Vakkundig advies

Niets ontgaat een STILL servicemonteur. Met een vakkundige training die hen in staat stelt een volledig overzicht van uw systeem te krijgen, kunnen ze direct zien waar en hoe uw trucks en magazijnfaciliteiten verbeterd kunnen worden.


Onze diensten in één oogopslag

Een serviceaanbod dat perfect is afgestemd op uw activiteiten en toepassingen - van reparatieopdrachten tot full service contracten.

Servicehotline

Neem direct contact op met onze experts

U kunt niet vinden wat u zocht?

Onze gespecialiseerde adviseurs staan te allen tijde klaar om uw vragen over onze serviceportfolio te beantwoorden.

Download de service brochure
Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitale service

We ontwikkelen onze producten en oplossingen voortdurend verder en werken onvermoeibaar aan de verdere ontwikkeling van onze digitale diensten. Al duizenden klanten profiteren van STILL Fleetmanagement. De ‘neXXt-generatie’ is binnenkort klaar voor lancering. De toekomst is digitaal – blijf op de hoogte.


Klant casestudies


Betrouwbaarheid

Zoals bij elk STILL product is onze service ook voor u zeer kosteneffectief. Eenvoudig toepasbaar, krachtig, betrouwbaar, veelzijdig en eenvoudig te netwerken met digitale systemen - onze oplossingen gebruiken zo min mogelijk van uw waardevolle economische en menselijke middelen. Daarom zijn de STILL oplossingen de sleutel tot uw economisch succes. Simply efficient.

Test

Coöperatieve diagnose

Wij willen er zeker van zijn dat STILL Service voor u van groot nut is. Wij zijn ervan overtuigd dat de enige manier om uw vertrouwen te verdienen is om goed te luisteren, uw eisen te begrijpen en met absolute betrouwbaarheid aan deze eisen te voldoen. De enige die kan beoordelen of we dit voor elkaar krijgen bent u. Daarom vragen we jaarlijks meer dan 10.000 van onze service klanten om feedback over hoe tevreden ze zijn met onze diensten, waarbij we de resultaten analyseren om te zien hoe we deze kunnen verbeteren. Onze tevredenheidsgraad van 97 procent* bevestigt dat we het goed doen, maar motiveert ons ook om onze diensten samen met u verder te ontwikkelen.


Downloads


Neem contact met ons op

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden.

Vul het formulier in

Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bel een adviseur

Uw directe lijn naar onze experts

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.