Availability. Reliability. Speed.

Beschikbaarheid. Betrouwbaarheid. Snelheid.

STILL Service

Zoek
Onderwerp
Aanhef*

Service

We meten alles wat we doen aan de tevredenheid van onze klanten. Als het gaat om de beschikbaarheid van uw intralogistiek, kennen we geen compromissen.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Uw toegewijde STILL-team, bestaande uit een regionaal service manager en servicetechnici, is de klok rond beschikbaar en - dankzij een uitgebreid servicenetwerk - is er altijd iemand in de buurt.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Onze technische expertise, de hoge kwaliteit en beschikbaarheid van STILL Original Parts® en onze internationale partnerships met onderdelenleveranciers staan garant voor een naadloze en succesvolle service, elke keer weer.

Snelheid

Snelheid

We reageren onmiddellijk op elk verzoek. Door onze gestandaardiseerde, digitaal geleide en optimaal geplande reparatie- en serviceprocessen en de nachtelijke levering van reserveonderdelen kunnen wij stilstand tot een absoluut minimum beperken.

Vakkundig advies

Vakkundig advies

Niets ontgaat een STILL servicemonteur. Met een vakkundige training die hen in staat stelt een volledig overzicht van uw systeem te krijgen, kunnen ze direct zien waar en hoe uw trucks en magazijnfaciliteiten verbeterd kunnen worden.


Onze diensten in één oogopslag

Een serviceaanbod dat perfect is afgestemd op uw activiteiten en toepassingen - van reparatieopdrachten tot full service contracten.

Servicehotline

Neem direct contact op met onze experts

U kunt niet vinden wat u zocht?

Onze gespecialiseerde adviseurs staan te allen tijde klaar om uw vragen over onze serviceportfolio te beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Digitale service

We ontwikkelen onze producten en oplossingen voortdurend verder en werken onvermoeibaar aan de verdere ontwikkeling van onze digitale diensten. Al duizenden klanten profiteren van STILL Fleetmanagement. De ‘neXXt-generatie’ is binnenkort klaar voor lancering. De toekomst is digitaal – blijf op de hoogte.

STILL neXXt fleet

Deze zeer efficiënte online tool stelt u in staat om precieze gebieden van potentiële optimalisatie in uw truckvloot te identificeren en zo de productiviteit van uw truckvloot te verhogen.

STILL neXXt fleet →

STILL neXXt service diagnosis

Met de STILL neXXt service diagnosis zijn onze specialisten in staat om via Bluetooth direct toegang te krijgen tot uw truckgegevens en een diagnose op afstand te stellen.

STILL neXXt service navigator

De STILL neXXt service navigator geeft servicetechnici een krachtige tool met een uitgebreide zoekfunctie die het vinden van servicedocumenten echt snel en eenvoudig maakt.

STILL neXXt service cooperative diagnosis

Voor die servicetoepassingen die bijzonder uitdagend zijn, stelt de coöperatieve diagnose onze technici in staat om in realtime ondersteuning te krijgen van specialisten van de ontwikkelingsafdeling, wat tijd en kosten bespaart die nodig zijn om meer specialisten ter plaatse te hebben.


Klant casestudies


Betrouwbaarheid