Beheer van materiaal- en datastromen

MMS-informatiesysteem

Maximale transparantie

Het STILL MMS-informatiesysteem houdt u op de hoogte van alle relevante informatie, zoals de status van lopende orders of individuele artikelen. Het systeem genereert snel een breed scala van logistieke kerncijfers die gepresenteerd of geëxporteerd kunnen worden.

Het STILL MMS-informatiesysteem gebruikt de geregistreerde en opgeslagen gegevens tijdens het operationele bedrijf. Up-to-date informatie maakt het mogelijk om uw dagelijkse werkzaamheden op een perfecte manier af te handelen en houdt u op de hoogte van de status van het magazijn en het systeem. Met behulp van historische gegevens detecteert het STILL MMS-informatiesysteem mogelijkheden voor optimalisaties die in de toekomst kunnen worden geïmplementeerd. Gebruik het STILL MMS om het overzicht over uw data te behouden.

 

Uw voordelen:

  • Overzicht van het centrale bedieningspaneel in het MMS tonen het magazijnbeheer en het truckcontrolesysteem (overzicht van transporten, voorraadinformatie etc.)
  • Statistieken en evaluaties door het systeem (bijv. ontvangen of verzonden hoeveelheden goederen per week, per maand of per jaar)
  • Procesdocumenten die door het MMS worden gegenereerd (leveringsbonnen, ladingslijsten, enz.)
  • Export van informatie uit het MMS (bijv. toegang tot de Excel-database via SQL-Editor)

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+31 78 684 520 0

Meer weten: MMS-informatiesysteem

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.