Jouw carriere bij STILL

Als premium merk is STILL de complete leverancier van interne logistieke systemen en oplossingen: naast een grote verscheidenheid aan interne transportmiddelen biedt STILL innovatieve diensten en materiaalstroomoplossingen die wereldwijd op de markt worden gebracht.

Stel je voor dat je in dit belangrijke, internationale bedrijf werkt. Wij bieden verantwoordelijkheid en zijn op zoek naar teamspelers die de uitdagingen van een innovatief bedrijf aangaan. Ontdek de carrièremogelijkheden bij STILL.

Actueel overzicht vacatures

Hoe u iets in beweging kunt brengen

Nieuwste vacatures

Bent u bereid verantwoording te nemen en klaar voor de dagelijkse uitdagingen van deze onderneming, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werken bij STILL

De medewerkers van STILL zijn niet zomaar een van de vele tandwielen die gewoon moeten functioneren. Individualiteit wordt erkend en zij genieten de vrijheid om hun ideeën en visies in de praktijk om te zetten - slechts één van de mogelijkheden die voortvloeien uit het werken met een internationaal erkend toonaangevend technologiemerk. Deze filosofie is de basis van het dagelijks leven van de onderneming - en is ook de reden voor de bovengemiddelde loyaliteit van de medewerkers aan STILL.