MMS-hardware

Beheer van materiaal- en datastromen

MMS-hardware

In de context van het STILL -systeem voor goederenstroombeheer, verwijst de term hardware naar alle componenten die samen met de software een systeem vormen. Hardware verwijst naar alles wat te maken heeft met computers en netwerk - werkstations, servers, draadloze communicatieapparatuur en terminals zoals op trucks gemonteerde terminals, handhelds, mobiele en vaste labelprinters en scanners. Andere componenten zoals transponders (RFID) en mobiele werkplekken voor ontvangen goederen en voor orderverzamelen worden ook als hardware aangeduid. Naast een breed scala aan hardwarecomponenten van gerenommeerde fabrikanten biedt STILL ook eigen hardwarecomponenten aan, zoals de STILL Touch Terminal en de STILL Pick-by-Voice componenten.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+31 78 684 520 0

Meer weten: MMS-hardware

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Pick-by-voice - Optimaliseren van uw werk door spraakcommando's

Pick-by-Voice verwijst naar spraakgestuurde dialoogsystemen die worden gebruikt om werkprocessen te optimaliseren. De STILL Pick-by-Voice oplossing overtuigt niet alleen door haar technische kenmerken, zoals de spraakherkenning onafhankelijk van de spreker, maar ook door de software. De nieuwe STILL Voice-Client is marktleider op het gebied van sprekeronafhankelijke systemen en heeft een eigentijds design. De client biedt online-communicatie met de applicatieserver die alle voordelen van een draadloos spraaksysteem biedt:

  • Robuuste hardware, geschikt voor industriële toepassingen
  • Sprekeronafhankelijkheid: geen spraaktraining nodig, geen afhankelijkheid tussen gebruiker en apparaat
  • Permanent geactualiseerd WMS dat snelle reacties mogelijk maakt (bijv. aanvulling enz.)
  • Outputteksten kunnen door de klant worden gewijzigd
  • Interface met STILL MMS
  • Beschikbaar in vele talen (momenteel: Duits, Frans, Spaans en Tsjechisch)

De STILL Touch Terminal - De on-board verbinding met het STILL MMS

Computergestuurd goederenstroombeheer vereist een robuuste terminal aan boord van de trucks om de belastingen tijdens het dagelijkse werk te kunnen weerstaan. De STILL Touch Terminal creëert een online verbinding tussen de truck en de computer die de goederenstroom in het magazijn en de bewegingen van de trucks aanstuurt. Transportopdrachten worden direct aan boord van de truck weergegeven. Opgepikte goederen, voorraden en andere transacties worden online geboekt. Gebruiksvriendelijkheid heeft hier de hoogste prioriteit.

De STILL Touch Terminal is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden van industriële toepassingen en maakt gebruik van technologie die ontworpen is voor continu gebruik. De STILL Touch Terminal is bij uitstek geschikt voor zowel mobiele als stationaire toepassingen in de productie, handel en logistiek.

De STILL Touch Terminal biedt een groot, contrastrijk display met een formaat van 10,4 inch, waarop ook complexe gegevens en grafische afbeeldingen duidelijk worden weergegeven. Het is uitgerust met 4 GB RAM en 16 GB flashgeheugen en is geschikt voor buitengebruik bij temperaturen tussen -30 en +40 graden Celsius. Hij is bovendien uitgevoerd met IP65-bescherming.

Alle STILL contragewichtheftrucks en VNA magazijntrucks kunnen naar wens van de klant worden uitgerust met een elektrische en mechanische interface voor de STILL Touch Terminal. De mechanische interface voldoet aan de VESA 75 standaard.


Meer STILL MMS-hardware

  • Labelprinter
  • Handheld terminals
  • Handheld scanners
  • Draadloze communicatieapparatuur