/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Veiligheid start bij originele reserve onderdelen

Wat STILL onderscheidt, is niet alleen de hoge beschikbaarheid, kwaliteit en prestaties van de industriële trucks, maar ook het feit dat de reserveonderdelen aan dezelfde strenge normen voldoen.

Waarom STILL Original Parts®?

Veiligheid.
Alleen door gebruik te maken van originele onderdelen kunt u garanderen dat uw onderdelen zijn onderworpen aan de strenge kwaliteitsnormen van STILL en het gebruik van hoogwaardige materialen, die op hun beurt het hoogste niveau van veiligheid voor u en uw trucks garanderen. Product- en merkpiraterij is uiterst schadelijk voor de kopers van imitatieproducten. Namaakproducten worden onder twijfelachtige productieomstandigheden vervaardigd en brengen vaak aanzienlijke gezondheids- en veiligheidsrisico's met zich mee vanwege hun inferieure kwaliteit.

Betrouwbaarheid.

STILL Original parts® zijn gecertificeerd en ondergaan intensieve kwaliteitscontroles. Ze garanderen de hoogste mate van betrouwbaarheid en 'Made in Germany'-kwaliteit. Met een lange levensduur en een gegarandeerde minimale beschikbaarheid van 12 jaar garanderen ze de continue werking van uw vloot, helpen ze de waarde van uw trucks te behouden en voorkomen ze dure stilstandtijden. Dat deze imitaties zo veel goedkoper lijken, is te wijten aan het gebrek aan kwaliteitscontroles en het gebruik van inferieure materialen. Er is niks te zeggen over eventuele kosten als gevolg van de aankoop van deze imitaties.

Snelheid.
Alleen STILL Original Parts® kunnen snelle reparaties met OEM-kwaliteit garanderen. Wij kunnen meer dan 51.000 reserveonderdelen in de kortst mogelijke tijd leveren.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Geen glijpartij – vorken met speciale antislipcoating*

Bij het rijden op oneffen ondergrond, het transporteren van transportboxen of bij hard remmen kan de last op de vorken soms onbedoeld verschuiven. Het aanbrengen van een coating* als retrofit heeft vele voordelen:

 • gemakkelijk achteraf aan te brengen (voor alle soorten trucks en vorken)
 • beschermt tegen glijden van de lading en verhoogt daardoor de werkveiligheid
 • verhoogt de veiligheid dankzij kleursignalering
 • vermindert schade aan goederen
 • vermindert de geluidsemissie door het picken van goederen te dempen
 • verhoogt de slijtvastheid van de vorken, waardoor ze hun levensduur verlengen
 • kleurensignalen: grotere zichtbaarheid vermindert het risico op ongelukken
 • ook een elektrisch geleidende versie beschikbaar

* Octrooi aangevraagd in Duitsland. Bescherming van het gebruiksmodel in Duitsland

 

STILL Original super-elastische banden

Superelastische banden van STILL zijn massieve banden die uit meerdere lagen bestaan. Deze zijn volledig gemaakt van een speciaal rubbermengsel; ze zijn extreem robuust en niet luchtgevuld. Dit beperkt de mate waarin schokken en trillingen worden geabsorbeerd.

Door de constructie van de STILL Original superelastische banden zijn ze volledig lekvrij en hebben ze geen onderhoud nodig. Ze bieden een zeer hoge mate van stabiliteit, met een lage rolweerstand en flexibele handlingopties, omdat ze ook op luchtbandvelgen kunnen worden gemonteerd.

STILL Original super-elastische banden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

STILL Original massief rubberen banden

Massieve rubberen banden van STILL zijn gemaakt van een zeer bestendig rubbermengsel, zijn niet met lucht gevuld en hebben een zeer kleine diameter. Massief rubber banden functioneren niet als schokdemper.

STILL Originele massief rubberen banden zijn volledig lekvrij en hebben geen onderhoud nodig. Ze zijn ideaal voor het transport van zeer zware ladingen of voor gebruik in toepassingen die een bijzonder nauwkeurige behandeling vereisen.

STILL Original massief rubber banden zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis.

STILL Original luchtbanden

Luchtbanden van STILL zijn luchtbanden die gemaakt zijn van een speciaal rubbermengsel. Ze zijn ontworpen om een uitstekend rijcomfort en een hoge mate van tractie te bieden en zijn ook geschikt voor het rijden op oneffen ondergrond.

STILL luchtbanden zorgen voor de best mogelijke schokdemping, waardoor de truck, de chauffeur en de lading worden beschermd. Zelfs bij het transport van extreem zware ladingen en het nemen van scherpe bochten bieden ze een hoge zijdelingse stabiliteit en een lage rolweerstand.

STILL Original luchtbanden zijn bedoeld voor gebruik buitenshuis.

 

Brandstoffilters

Vuildeeltjes in de brandstof kunnen de mate van slijtage in verbrandingsmotoren verhogen. Onze STILL Original brandstoffilters verwijderen vuildeeltjes uit de brandstof en helpen zo de levensduur van onze units te verlengen.

Bij dieselmotoren kan vervuilde brandstof de injectiepomp en de injectiemondstukken beschadigen. Originele brandstoffilters van STILL verwijderen vuildeeltjes uit uw diesel, waaronder stof of roest, waardoor de componenten langer op een hoog niveau blijven presteren.

Bij de productie van STILL Original brandstoffilters worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen gebruikt. Zoals alle STILL producten zijn ook de brandstoffilters op maat gemaakt, wat onze STILL units beschermt tegen lekken. Dit voorkomt milieuvervuiling en schade aan de truck.

Hoe u profiteert

 • Vuildeeltjes worden uit de brandstof gefilterd
 • De levensduur van de eenheden wordt verlengd
 • Milieuvervuiling en truckschade worden voorkomen

Luchtfilters

Onze STILL-dieselaggregaten kunnen alleen functioneren op volle capaciteit met de optimale combinatie van brandstof en lucht. Met hun geoptimaliseerde stromingsweerstand zorgen STILL Original luchtfilters voor een constant hoog rendement bij een zeer laag brandstofverbruik.

Onze STILL Original luchtfilters scheiden onzuiverheden zoals stof, zand en roet van de aangezogen lucht. Dit zorgt voor een optimale verbranding met een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Onze filters beschermen ook de verbrandingskamer tegen de onzuiverheden die zeepvorming en uiteindelijk motorslijtage kunnen veroorzaken.

Hoe u profiteert

 • Geoptimaliseerde stromingsweerstand
 • Optimale verbranding met lage vervuilende uitstoot
 • Bescherming tegen onzuiverheden

Oliefilters

Moderne, efficiënte motoren vereisen een adequate toevoer van motorolie naar smeerpunten zoals zuigers, zuigerveren en cilindervoeringen. Onze STILL Original oliefilters zorgen voor een optimale olietoevoer, voorkomen prestatieverlies en beschermen tegen motorschade.

De motorolie in het apparaat wordt voortdurend vervuild met verbrandingsresten, stof, kolen en roet. STILL Original oliefilters reinigen het smeercircuit en voorkomen voortijdige slijtage van de motor.

Zolang de voorgeschreven verversingsintervallen in acht worden genomen, zorgen onze STILL Original oliefilters voor een constant hoog motorvermogen.

Hoe u profiteert

 • Optimale olietoevoer
 • Schoonmaken van het smeercircuit
 • Aanhoudend hoge motorprestaties

Hydraulische oliefilters

De belangrijkste kenmerken van uw STILL-vloot zijn de hoge beschikbaarheid van de trucks en de krachtige functie van de hef-, kantel- en stuurcilinders. De functie van onze STILL Original hydraulische oliefilters is het beschermen van onze moderne hydraulische systemen tegen slijtage.

De meest voorkomende onzuiverheden in hydraulische systemen, naast water- en luchtbellen, zijn de vaste deeltjes die ontstaan als gevolg van slijtage en randerosie. Met onze STILL Original hydrauliekoliefilters worden deze verontreinigingen effectief uitgefilterd. STILL Original hydraulische oliefilters helpen de prestaties en de hoge beschikbaarheid van de truck te garanderen.

Hoe u profiteert

 • Hoge truck beschikbaarheid
 • Bescherming tegen slijtage
 • Hoge prestaties en machinebeschikbaarheid
 

Meer informatie

STILL Original bestuurdersstoelen zijn ontworpen volgens ergonomische richtlijnen en bieden daarom een hoog niveau van comfort en een veilige en gebruiksvriendelijke bediening.

STILL Original bestuurdersstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met talrijke uitrustingsmogelijkheden - afgestemd op uw specifieke eisen.

 

Meer informatie

Het merendeel van deze zeer gevoelige componenten wordt door STILL zelf ontwikkeld en is onderworpen aan de strengste veiligheidseisen. Dit betekent dat alle STILL Original elektronische componenten perfect zijn ontworpen voor gebruik in STILL trucks en de beste prestaties, beschikbaarheid en veiligheid garanderen.

 

Meer informatie

Heftrucks hebben regelmatig onderhoud nodig om op lange termijn operationeel te blijven en op volle capaciteit te kunnen functioneren. STILL Originele onderhoudspakketten houden uw heftrucks soepel draaiend en helpen onvoorziene kosten te voorkomen. Met een onderhoudspakket van STILL hebt u voortdurend toegang tot alle onderdelen die nodig zijn voor het onderhoud, zodat u uw heftrucks in een mum van tijd weer aan de praat kunt krijgen.

Onze op maat gemaakte STILL Original onderhoudspakketten maken het onderhoud van STILL industriële trucks eenvoudiger, sneller en kosteneffectiever dan wanneer u elk onderhoudsonderdeel afzonderlijk zou aanschaffen.


Downloads


Neem contact met ons op

Onze experts staan altijd klaar om uw vragen over onze portfolio te beantwoorden.

Vul het formulier in

Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bel een adviseur

Uw directe lijn naar onze experts

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Aanvullende services

Een scala aan diensten die perfect zijn afgestemd op uw activiteiten en werkzaamheden - van reparatieopdrachten tot full service.