29.03.2022

STILL going strong in Zeeland

Partnership met Heftruckservice De Vlieger opnieuw verlengd

Hendrik-Ido-Ambacht - Op 24 maart jl. hebben STILL Intern Transport en het Zeeuwse Heftruckservice De Vlieger hun partnership voor de 4e keer op rij met 5 jaar verlengd. Met overeenkomst verzekert De Vlieger haar relaties van continuïteit rondom de levering en service van STILL hef- en magazijntrucks, stellingen en bijbehorende diensten. STILL herkent in het partnership de kracht van het lokale ondernemerschap.

Richard de Vlieger (links) en Arthur Musters bekrachtigen de samenwerking voor de komende vijf jaar.

In maart 2007 tekenden STILL Intern Transport en Heftruckservice De Vlieger Heftrucks uit ’s-Heer Arendskerke hun eerste overeenkomst. Vijftien jaar later bekrachtigen ze deze samenwerking opnieuw en tekenen ze voor de vierde keer op rij een 5-jarig contract. “Heftruckservice De Vlieger past bij ons met hun nuchtere en recht-door-zee aanpak”, vertelt algemeen directeur Arthur Musters van STILL Intern Transport. “Als geen ander staan zij midden tussen hun Zeeuwse relaties met kwaliteit, service en vertrouwen. Het zijn kernwaarden die ook bij ons hoog in het vaandel staan. Deze samenwerking is wat mij betreft een schoolvoorbeeld van een succesvol partnership.”

Inhaken op trends

Directeur/eigenaar Richard de Vlieger sluit zich volledig aan bij deze woorden. “Met 15 jaar ervaring weten we dat de ergonomische topproducten van STILL enorm bij onze relaties in de smaak vallen. Samen met het stellingen en systemen zoals FleetManager bieden we een totaalpakket aan en daaraan is merkbaar behoefte. Tel daarbij dat de elektrische STILL-trucks perfect passen binnen een groen en duurzaam beleid. Ze leveren ook autonoom werkende trucks; handig want het vinden van gekwalificeerd personeel is ook hier een toenemend vraagstuk. Daarnaast zijn we echt een volledig partner van STILL. We worden volledig ondersteund op het gebied van verkoop- en service. STILL vertrouwt de zorg voor de Zeeuwse klanten volledig aan ons toe en dat is mede de basis voor ons gezamenlijke succes.”