MMS Hardware

Het begrip 'hardware' in de context van het Materialflow Management System (MMS) van STILL  is een overkoepelend begrip voor alle componenten die samen met de software een systeem vormen. Hardware is enerzijds alles wat met computers en netwerken te maken heeft (werkstations, servers, radioapparatuur), en anderzijds eindtoestellen, zoals voertuig- en handheld-terminals, mobiele en stationaire etikettenprinters en scanners. Tot hardware behoren ook componenten zoals transponders (RFID), mobiele werkplaatsen voor de goedereninslag en voor het orderverzamelen. Naast een veelvoud aan hardwarecomponenten van gerenommeerde fabrikanten biedt STILL eigen hardwarecomponenten, zoals de STILL Touch Terminal en de STILL Pick-by-Voice-componenten.

De STILL Touch Terminal – De boordverbinding met het STILL MMS.

Computergestuurde besturingssystemen voor goederenstroom vereisen een robuuste terminal die aan de opdracht is aangepast, met een display aan boord van de transportvoertuigen. De STILL Touch Terminal creëert de onlineverbinding tussen het voertuig en de goederenstroomcomputer in het magazijn en bij het transport. Rijorders verschijnen rechtstreeks aan boord van het voertuig. Opnames, inventarissen en andere transacties kunnen zo online worden geboekt. De gebruiksvriendelijkheid staat hierbij voorop.
De STILL Touch Terminal is speciaal ontwikkeld voor extreme belasting in de industrie en wordt via een op permanente inzet afgestemde touchtechnologie bediend. De STILL Touch Terminal leent zich uitstekend voor zowel mobiel als stationair gebruik in de industrie, handel en logistiek.

De STILL Touch Terminal beschikt over een groot, contrastrijk display met een diagonaal van 10,4", waarop ook complexe gegevens en grafieken heel goed kunnen worden weergeven. Hij is uitgerust met een geheugen van 4 GB RAM en 16 GB flashgeheugen en kan outdoor worden gebruikt bij temperaturen tussen -20 °C en + 40 °C. Daarnaast beschikt hij over de beschermingsklasse IP65.

Alle STILL contragewichtheftrucks en opslagtechniekapparatuur worden op verzoek van de klant voorzien van een elektrische en mechanische voorbereiding op de STILL Touch Terminal. De mechanische interface voldoet aan de standaard VESA 75.

STILL Pick-by-Voice-oplossing – Optimalisatie van de werkprocedures in de dialoog.

Pick-by-Voice staat voor spraakondersteunde dialoogsystemen ter optimalisatie van werkprocedures. De STILL Pick-by-Voice-oplossing onderscheidt zich niet alleen door technische features, zoals de sprekeronafhankelijke spraakherkenning, maar ook door de bijbehorende software. De nieuwe STILL Voice-Client is marktleider voor sprekeronafhankelijke voice-systemen met een behuizing in een modern design. De Client die online communiceert met de applicatieserver biedt alle voordelen van een draadloos voice-systeem:

 • Robuuste hardware, geschikt voor industrieel gebruik
 • Sprekeronafhankelijkheid: geen spraaktraining vereist, geen afhankelijkheid
  tussen gebruiker en apparaat
 • Doorlopend actuele voorraden in het LVS, bijvoorbeeld tijdige reactie (aanvoer enz.)
 • Output-teksten kunnen door de klant worden aangepast
 • Interface met het STILL MMS
 • In veel talen verkrijgbaar (momenteel: Duits, Frans, Spaans en
  Tsjechisch)

Orderverzamelsystemen

STILL goedereninslag- (MMW) en orderverzamelwagen (MMP)

 • Orderverzamelwagen volledig gemaakt van een lichtgewicht aluminium constructie
 • 6 put-to-light-lampen incl. aansturingselektronica van de lampen
 • Incl. STILL Touch Terminal en draadloze scanner met laadstation
 • Batterij 2x12 V/40 Ah in een systeemlade voor het eenvoudig en snel vervangen van de batterij na afloop van de dienst

Overige STILL MMS Hardware

 • Etikettenprinter
 • Handheld-terminals
 • Handscanner
 • Radioapparatuur

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.