Gebruikte heftrucks en magazijntechniek van STILL

Premiumkwaliteit voor een gunstige prijs

Sorteren
Treffers per pagina
  Betreft Aanvraag
  Betreft Aanvraag


  STILL biedt u een gigantische keuze uit meer dan 25.000 gebruikte heftrucks en magazijntechniek afkomstig uit heel Europa.

  In Nederland zijn gemiddeld ca. 150 trucks permanent beschikbaar voor verkoop.
  Wat u ook zoekt, voor iedere inzet kunnen wij u een passende gebruikte heftruck en magazijntechniek aanbieden. Sterker nog: de truck is direct beschikbaar en kan, indien noodzakelijk, de dag na bestelling worden uitgeleverd.

  Alle beschikbare gebruikte heftrucks en magazijntechniek zijn al door onze servicemonteurs gekeurd en met originele STILL onderdelen opgeknapt volgens een Europees uniform classificatiesysteem. De klant heeft hierdoor een duidelijk overzicht over alle beschikbare gebruikte trucks.

  De verkooporganisatie van STILL biedt u professioneel opgeknapte en gereviseerde gebruikte heftrucks en magazijntechniek tegen prijzen, die beduidend lager zijn dan de prijzen van nieuwe trucks. Ook bij onze gebruikte trucks krijgt u topkwaliteit, zoals u van STILL mag verwachten. Diverse financieringsmogelijkheden en servicecontracten bieden u een extra plus voor flexibiliteit en zekerheid.


  Financiering

  Financiering

  Financier uw gebruikte truck.

  Financiering

  Classificatie

  Classificatie

  De classificatie van onze gebruikte trucks.

  Classificatie