STERK DUO

De nieuwe EXD-SF and EXH-SF.

Sterk duo in het warehouse

Zorg ervoor dat u de uitdagingen van het dagelijkse werken in uw magazijn makkelijk en snel gedaan kunnen worden.

Het magazijn is meer dan alleen een werkplek - het is een terrein en het decor voor kleine en grote successen als het erom gaat goederen op de meest effectieve manier naar hun bestemming te brengen. Maar u heeft ook regelmatig te maken met uitdagingen die een efficiënte goederenstroom kunnen belemmeren.

Onze sterke duo, de EXH-SF en EXD-SF – uit de productreeksen van de pallettrucks - overtuigt door uitstekende handlingprestaties, maximale hefcapaciteit, krachtig rijgedrag op de helling, een compact ontwerp en slimme ondersteuningsfuncties voor de bestuurder. Het doel dat beide gemeen hebben is om de dagelijkse uitdagingen moeiteloos aan te gaan en zo uw dagelijks werk aanzienlijk te vergemakkelijken!

Ongelijke vloeren? werken op hellingen? Zware ladingen die snel moeten worden verplaatst? Onze krachtpatsers bereiden de weg voor u voor.

Ervaar het zelf


Highlights

EXD-SF

Altijd 2 pallets vooruit

  • Hoge handlingprestaties door zeer hoge rijsnelheden tot 10 km/u en een maximale laadcapaciteit tot 2.000 kg.
  • Vermoeidheidsvrij en comfortabel werken dankzij het staplatform met pneumatische demping en een boordcompressor.
  • Krachtig op de helling: Hydraulisch gedempte zwenkwielen voor een optimale tractie.
  • Dynamic Drive Control past de rijsnelheid dynamisch aan de huidige omstandigheden aan en garandeert optimale en veilige rijprestaties in elke situatie.

EXH-SF

Bliksemsnel en compact

  • Hoge handlingprestaties: Maximale snelheid van 14 km/u en maximaal draagvermogen van 2.500 kg.
  • Bescherming van de rug van de chauffeur: Luchtgedempte, op het individuele gewicht van de bestuurder afstelbare staplatform met geïntegreerde compressor en verstelbare veiligheidsvoorzieningen.
  • Krachtig werken op hellingen: Hydraulisch gedempte zwenkwielen voor een perfecte tractie
  • Klaar voor actie 24/7: Dankzij de verschillende batterijformaten en Li-Ion, zijn multi-shift toepassingen zonder problemen afgedekt.
Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Eigenschappen & Voordelen


Toepassingen

Compacte afmetingen en hoge wendbaarheid maken smalle gangpaden mogelijk. Daardoor is de EXH-SF smaller dan een europallet in de lengte, wat hem bijzonder wendbaar maakt bij gebruik op hellingen voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Krachtig op hellingen

Hoge omloopsnelheid

Dankzij het 5-wielige chassis en een maximaal draagvermogen tot 2.000 kg kan de EXD-SF 20 zelfs over hellingen moeiteloos zware lasten vervoeren.

Met de EXH-SF 20/25 kunnen lasten tot 2.500 kg gemakkelijk worden getransporteerd met de eerste heffing. Bovendien kan de EXH-SF 25 met snelheden tot 14 km/u rijden. Dit maakt de EXH-SF 25 de snelste machine op de markt! Ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens met laaddocks.

Hoge omloopsnelheid

Optimaal gebruik van de opslagruimte

Met de EXD-SF 20 is het verplaatsen van lasten tot 2.000 kg op de eerste heffing een fluitje van een cent. De EXD-SF levert een handlingscapaciteit tot 154 ton per uur. Ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens met laaddocks.

Compacte afmetingen en hoge wendbaarheid maken smalle gangpaden mogelijk. Daardoor is de EXH-SF smaller dan een europallet in de lengte, wat hem bijzonder wendbaar maakt bij gebruik op hellingen voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Kom in contact


Modellen overzicht

Model
Maximaal hefvermogen (kg)
Maximale hefhoogte (mm)
Rijsnelheid (km/u)
Batterijspanning (V)
EXD-SF 20 / Li-Ion 2.000 2924 10.0 24
EXH-SF 20 / Li-Ion 2.000 125 10.0 24
EXH-SF 25 / Li-Ion 2.500 125 14.0 24

Downloads


Kom in contact

Contact

Voor meer informatie en uw vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met onze adviseurs.

+31 78 684 520 0

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.