Veiligheid met voordeel voor je vorkheftruck

Slimme veiligheidspakketten

Veiligheid met voordeel voor je vorkheftruck

Veilig rijden en besparen: STILL biedt haar klanten die een nieuwe elektrische vorkheftruck aanschaffen aantrekkelijke veiligheidspakketten met korting.

De combinatiemogelijkheden van de STILL's veiligheidspakketten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Veilig werken, veilig zicht en veilig laden.
 
Verhoog uw veiligheid.

  • Aantrekkelijk prijsvoordeel voor onzeveiligheidspakketten
  • Moderne veiligheidstechniek maakt uw elektrische vorkheftruck nog efficiënter
  • Flexibel te combineren pakketten voor uw individuele behoeften.

Profiteer nu van de aantrekkelijke aanbieding voor onze veiligheidspakketten Safety Work, Safety Vision en Safety Load.

 

Neemt u contact met ons op.

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Meer informatie veiligheidspakketten


SafetyWork - Veilig werken met meer zicht

Het veiligheidspakket Safety Work bevat naast een STILL Safety Light een zwaailicht, een panoramaspiegel en een systeem om de snelheid in de bochten te reduceren.

Het STILL Safety Light geeft een blauwe lichtstraal op de vloer ca. 5 meter voor/achter de truck en waarschuwt zo overig personeel. Het zwaailicht gaat aan zodra de truck gestart wordt en ondersteunt zo de zichtbaarheid, bijvoorbeeld in ruimtes met voorgeschreven gehoorbescherming. De panoramaspiegel verbetert het zicht op de omgeving van de truck en verkleint de dode hoek van de bestuurder. Het snelheidsreduceringssysteem vermindert de kans op schade aan de last door de snelheid aan te passen in de bochten.

SafetyVision - Beter zicht voor maximale prestatie

Het veiligheidspakket Safety Vision bevat twee LED schijnwerpers voor en één LED schijnwerper achter op het beschermdak.

De schijnwerpers voor maken het voor de chauffeur eenvoudiger om pallets op te pakken en om lasten weg te zetten. De schijnwerper aan de achterzijde verlicht bij achteruitrijden de rijweg. Tegelijkertijd verbetert het Safety Vision pakket de zichtbaarheid en waarneming van de truck door anderen.

SafetyLoad - Goederen veilig vervoeren

Het Safety Load pakket bevat een ladingbeschermrek en een beschermrooster op het dak.

Het ladingbeschermrek geeft extra steun aan de achterzijde van de last en verkleint zo de kans op het vallen van de last over het vorkenbord op het bestuurdersdak of op de chauffeur. Het op het dak gemonteerde beschermrek beschermt de bestuurder tegen eventueel vallende goederen met een geringe afmeting.

* Deze aanbieding is geldig bij koop of lease van een nieuwe FM-X reachtruck. Prijswinst zit in de vergelijking met de aankoop van individuele onderdelen.