STILL op CeMAT

Simply Smart

Supply Chain oplossingen

CeMAT 2018 vindt plaats van 23 tot en met 27 april 2018 in het Hannover Exhibition Centre. De fusie van CeMAT en HANNOVER MESSE brengt intralogistiek en industrie op een nieuwe manier samen.

Onder het motto van CeMAT "Connected Supply Chain Solutions" van dit jaar richt de beurs zich op digitale netwerken en belooft een vuurwerk van innovaties. Beide beurzen richten zich op de uitdagingen in de digitale transformatie van de industrie, bijvoorbeeld met betrekking tot de interactie van automatisering, energietechnologie, intralogistiek, IT en kunstmatige intelligentie.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan CeMAT 2018 om meer te weten te komen over de trends in de industrie. Verheug u op onze oplossingen voor de huidige eisen van de interne logistiek.

De uitreiking van de IYOW Award 2018 op de eerste avond van CeMAT is spannend. We houden u op de hoogte. Alle trucks en innovaties kunt u bewonderen op de STILL stand.


Uw gratis tickets voor CeMAT 2018Heeft u vragen of wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze adviseurs:
Extra kaarten gewenst:
Wet op de bescherming persoonsgegevens*
This site is protected by FriendlyCaptcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Highlights

Een overzicht van onze nieuwste innovaties - De hoogtepunten van de beurs in een oogopslag.