STILL Webinar

Veiligheid in het magazijn

THEMA

Veilig gebruik van intern transport in het warehouse

Slimme oplossingen om ongevallen en schade te voorkomen

DATUM

18 mei 2021

10:00 tot 11:00 uur
16:00 tot 17:00 uur

TALEN

Webinar taal: Engels

Live vertalingen: Duits, Italiaans, Frans, Spaans

De productiviteit van een magazijn hangt sterk af van de veiligheid en de betrouwbaarheid van de logistieke processen. In deze sector is bedrijfsveiligheid van bijzonder belang.

Overal waar mensen en machines elkaar ontmoeten, kunnen gevaarlijke situaties ontstaan en kunnen mensen gewond raken of goederen beschadigd raken. Om deze risico's voor werknemers in kaart te brengen, te minimaliseren en schade door industriële trucks, apparatuur en goederen te voorkomen, is een heel scala aan veiligheidsoplossingen beschikbaar.

Onze experts leggen uit wat deze oplossingen zijn en waarvoor ze dienen.

Wij kijken uit naar u! Blijf veilig!

Profiteer van:

  • een gestructureerd overzicht waarin risico's en gevaren in het warehouse in kaart zijn gebracht
  • Oplossingen die helpen ongevallen te voorkomen
  • Professionele uitwisseling met deskundigen Verhoog de veiligheid bij het werken met intern transport
 

Webinar opname

Het volledige webinar

 

Een overzicht van innovatieve veiligheidsoplossingen en hun toepassingen.

Het aanbod aan veiligheidsoplossingen is divers en strekt zich uit van slimme assistentiesystemen en softwaretoepassingen die potentieel gevaar detecteren en proactief oorzaken van schade en ongevallen tegengaan, tot voertuigcomponenten en stationaire oplossingen die specifieke magazijn- en verkeersgebieden beveiligen, tot trainingen voor medewerkers.

Het aanbod aan veiligheidsoplossingen is divers en strekt zich uit van slimme assistentiesystemen en softwaretoepassingen die potentieel gevaar detecteren en proactief oorzaken van schade en ongevallen tegengaan, tot voertuigcomponenten en stationaire oplossingen die specifieke magazijn- en verkeersgebieden beveiligen, tot trainingen voor medewerkers. Om u een idee te geven van hoe en waar u de veiligheid in uw magazijn kunt verbeteren, presenteren onze experts actuele veiligheidsoplossingen voor verschillende toepassingen, werkomgevingen en hun effecten op zowel het vermijden van risico's als het voorkomen van gevaren.

Ondanks al deze inhoud zal er tijdens de stream voldoende tijd zijn om uw vragen over dit belangrijke onderwerp live te beantwoorden.


Verwante onderwerpen


Neem contact op

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.