STILL Webinar

Automatisch geleide voertuigen (AGV's) in de productielogistiek

THEMA

Productielogistiek automatiseren?
Natuurlijk, maar hoe?

Van heftruck tot routetrein: wat zijn de mogelijkheden van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's)

Automatisering van de productielogistiek verhoogt de winstgevendheid!
Met processen die voortdurend terugkeren, is de aan- en afvoer van productiegoederen geschikter voor automatisering dan bijna elk ander logistiek proces. Hiervoor is een reeks verschillende transportoplossingen beschikbaar.

Aan de hand van een specifiek toepassingsvoorbeeld zal het webinar de voor- en nadelen laten zien van de verschillende oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Of het nu gaat om geautomatiseerde trucks, heftrucks of routetreinen: onze experts geven u duidelijke richtlijnen om de beste manier te kiezen om uw productielogistiek te automatiseren.


De webinar opname (engels)

Vele manieren van automatisering leiden naar het doel - maar slechts enkele brengen u winstgevendheid.

Welke transportsystemen zijn beschikbaar om mijn productielogistiek te automatiseren en hoe kan ik ze in mijn infrastructuur integreren? Welk systeem zorgt voor de meest efficiënte, flexibele en betrouwbare toevoer van materialen naar mijn assemblagelijnen en brengt de materialen zo dicht mogelijk bij de productiemachine? Wat is het effect van gemengde werking op mijn productie en hoe kies ik het juiste systeem voor mijn individuele eisen?

Beleef een spannend debat waarin drie gerenommeerde intralogistiek-experts niet alleen antwoorden op deze vragen geven, maar ook hartstochtelijk pleiten voor hun favoriete oplossing. Tijdens de webinar heeft u de mogelijkheid om live deel te nemen aan de discussie en uw vragen beantwoord te krijgen.

Met een uitgebreid overzicht leiden we u door de verschillende methodes om uw productielogistiek te automatiseren met AGV's. Dit webinar zal u ondersteunen op uw weg daarheen.

We kijken uit naar uw komst!

 

Downloads

  • STILL Webinar Production Logistics - Q&A (EN) PDF, 142 KB Download
  • STILL Advanced Applications Brochure (EN) PDF, 5 MB Download
  • STILL Whitepaper Tugger Train Automation (EN) PDF, 5 MB Download

Verwante onderwerpen

 

Neem contact op

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Mis nooit meer een STILL evenement!

Meld u aan voor de STILL Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige STILL-evenementen! 

Ik wil graag de STILL Nieuwsbrief ontvangen. (*verplichte velden)

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en alleen gebruikt voor het versturen van de STILL Nieuwsbrief en informatie over het webinar.

Aanspreekvorm*
Gegevensbescherming*