18.02.2019

STILL valt in de prijzen tijdens KION summit

STILL won dit jaar drie KION Value Awards op de KION Summit in Wenen. De prijzen gingen naar de productlancering van de nieuwe Hendrik-Ido-Ambacht, februari 2019

STILL won dit jaar drie KION Value Awards op de KION Summit in Wenen. De prijzen gingen naar de productlancering van de nieuwe RX 20, het CASA-automatiseringsproject en de ontwikkeling van Baoli in de ISP-regio in de categorieën excellentie en samenwerking.

De prijs werd persoonlijk ontvangen door Oliver Conrad.
De prijs werd persoonlijk ontvangen door Oliver Conrad.

De gemeenschappelijke waarden van de KION Groep (integriteit, samenwerking, moed en uitmuntendheid) vormen al meer dan een jaar de leidraad voor ons handelen.

Velen brengen ze al in de praktijk. Tijdens de KION-top op woensdag heeft de Raad van Bestuur van de KION Groep prijzen uitgereikt aan uitmuntende voorbeelden van waarden uit alle facetten van het bedrijf, de CTO-organisatie en de KION Groep IT.

STILL heeft de volgende prijzen gewonnen

RX20 Marktintroductie - Uitmuntendheid
Met de marktintroductiecampagne van de nieuwe RX 20 "Let yourself be electrified" toonde STILL zijn uitmuntendheid bij de lancering van nieuwe producten. Kenmerkende elementen van de campagne waren duidelijke kernboodschappen, sterke visuals, een zeer goed verzorgde  persconferentie en een uitgebreide training van het internationale verkoopteam.

Internationaal CASA-project - Samenwerking
Sterk teamwork kenmerkte de samenwerking tussen STILL en haar automatiseringspartner Dematic in 2018. Samen hebben de twee bedrijven met succes de grotendeels geautomatiseerde goederenstroom geïmplementeerd in het nieuwe Europese distributiecentrum van de CASA International Equipment Chain in Olen, België. Van daaruit worden meer dan 500 vestigingen in heel Europa bevoorraad. De oplossing van STILL en Dematic zorgt voor automatische opslag en opvraging in het buffermagazijn en automatische levering van de orderverzamelgebied.

Ontwikkeling van Baoli in de ISP-regio - SamenwerkingSTILL EMEA (ISP Region), Baoli EMEA en Baoli China ontvingen de prijs voor hun succesvolle samenwerking bij de marktintroductie van Baoli in de ISP Region. Zij zijn erin geslaagd een merk te vestigen in nieuwe markten, een geschikte productportfolio te selecteren en een solide distributienetwerk op te zetten.

De KION Value Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De KION-top
Op 13.02.2019 reisden 450 deelnemers naar Wenen voor de KION-top van dit jaar. Op drie dagen bestond het programma uit discussies, intensieve gesprekken en uitwisselingen met collega's van alle bedrijfsonderdelen en bedrijfsfuncties. De belangrijkste strategische onderwerpen op de agenda waren financiële en zakelijke informatie, de KION 2027-strategie, de prioriteiten voor 2019 en onze weg naar een succesvolle digitale transformatie van de KION Groep.