27.06.2023

Opnieuw ‘Intralogistieke Oscar’ voor STILL

STILL EXH sleept IFOY Award in de wacht

Hendrik-Ido-Ambacht, juni 2023 – Voor de elfde keer won STILL een felbegeerde IFOY Award. In de categorie ‘Warehouse Truck Lowlifter’ werd de STILL EXH 14-20 Plus laagheffende pallettruck tot winnaar uitgeroepen.

Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management (midden), nam namens STILL de IFOY Award in de categorie "Warehouse Truck Lowlifter" in ontvangst voor de EXH 14-20 Plus serie. De prijs werd uitgereikt door Thilo Jörgl, Managing Partner van Impact Media Projects (links) en Udo Schmidt, Vice President Europe, Cascade Europe (rechts).

Met 23 producten en oplossingen van in totaal 21 bedrijven deden meer finalisten dan ooit een gooi naar de felbegeerde awards. Tijdens de IFOY Award Night in Dortmund werden uiteindelijk zes van hen beloond, waaronder STILL. In de categorie ‘Warehouse Truck Lowlifter’, sleepte de laagheffende pallettruck EXH 14-20 Plus een ‘intralogistieke Oscar’ in de wacht. “Al tijdens de IFOY Test Days was het opmerkelijke niveau van de finalisten dit jaar duidelijk. Sommigen zijn hun concurrenten ver vooruit als het gaat om innovatie en klantvoordelen. Deze producten en oplossingen zijn de toekomstige benchmark”, aldus Anita Würmser, voorzitter van de IFOY jury.

Innovatiekracht opnieuw bevestigd

“De IFOY Award is een prestigieuze prijs en een waardevol kwaliteitslabel voor toekomstgerichte intralogistieke oplossingen. Daarom ben ik des te blijer om opnieuw als winnaar op het podium te staan”, reageerde Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management nadat hij de award in ontvangst had genomen. “Het bewijst eens te meer dat innovatie en klantgerichtheid bij de ontwikkeling van nieuwe producten lonen en leiden tot meetbaar succes.”

Baanbrekende technologieën, maximaal klantvoordeel en de hoogste kwaliteit staan bij STILL steeds centraal in alle nieuwe ontwikkelingen. “De toekenning van deze award toont dat we op de goede weg zijn om samen de toekomst van intralogistiek nog slimmer te maken. Ik wil hiervoor mijn oprechte dank uitspreken - zowel aan de internationale jury van experts als aan onze medewerkers. Hun enorme inzet en expertise hebben deze prijs mogelijk gemaakt en ervoor gezorgd dat STILL voor de elfde keer met een IFOY Award is beloond.”