28.02.2018

IFOY Awards

De nieuwe STILL RX 20 inspireert het testteam van de IFOY Award

Ook in 2018 loopt STILL weer voorop bij de felbegeerde IFOY-awards (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year).

In de race voor de industrie Oscars voor de meest innovatieve producten, is STILL genomineerd in drie categorieën: De elektrische vorkheftruck STILL RX 20 in de categorie 'counterbalancetrucks', de orderverzamelaar OPX-L 16 in de categorie magazijntruck en het stuur STILL EASY Drive in de categorie Special of the Year.

Begin februari namen STILL en andere deelnemers deel aan de duurtesten van de jury op de IFOY-testdagen. Meer dan 100 toeschouwers uit 18 landen waren getuige van het feit dat 30 experts uit de industrie, wetenschap en logistiek alles vroegen van de genomineerde producten. Nu zijn de testresultaten beschikbaar.

De keurmeesters waren bijzonder enthousiast over de nieuwe RX 20; 
Volgens het testteam is de STILL RX 20 de nieuwe maatstaf in dit populaire segment. Ook de twee andere genomineerden STILL producten overtuigden de jury. Terwijl de OPX-L 16 scoorde met zijn zeer lage energieverbruik en intuïtieve bediening in vergelijking met de wedstrijd, prees de jury de perfecte bediening van het STILL EASY Drive stuurwiel in elke situatie.


STILL is sinds de eerste uitreiking in 2013 een van de winnaars van de International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Award. De IFOY AWARD is een onafhankelijke organisatie. Het doel is de beste intralogistieke producten en oplossingen van het jaar te erkennen en ook activiteiten te ontwikkelen om de technische en strategische beste prestaties op het gebied van intralogistiek te evalueren en innovaties te initiëren.