10.03.2020

BLOM opleidingen en STILL zoeken een Heftruckbaas

BLOM opleidingen en STILL zoeken dé Heftruckbaas www.Heftruckbaas.nl

BLOM opleidingen en STILL Intern Transport gaan samen op zoek naar de ultieme heftruckchauffeur, oftewel een échte Heftruckbaas. In deze, maandelijks terugkerende, verkiezingen, beoordelen specialisten van BLOM opleidingen en STILL heftruckchauffeurs op collegialiteit, efficiëntie en veiligheid.

Sandra Herlaar, Marketing & Communicatie Manager STILL Benelux
"Het idee om een verkiezing te organiseren speelde al een tijdje door ons hoofd. Toen we vorig jaar spraken met Maarten Dullaert van BLOM opleidingen besloten we er samen echt werk van te maken met een grote landelijke campagne. Collega’s kunnen elkaar nomineren en wij  streven ernaar dat de bewustwording van het werken met intern transport hiermee vergroot wordt.
Natuurlijk letten we op veiligheid en efficiëntie maar ook naar schadevrij rijden en kennis. Ongelukken voorkomen en efficiënt werken is in deze sector van groot belang. Zeker gezien de enorme schaarste aan goed opgeleide chauffeurs. Maar minstens zo belangrijk vinden we collegialiteit. Dat is uiteindelijk wel wat je echt onderscheidt. We verwachten toch eigenlijk ook wel dat iedereen inmiddels het belang van veilig werken kent, maar waarom zou je het niet leuker maken"

Maarten Dullaert, commercieel manager bij BLOM opleidingen
"Wij vinden het beiden erg belangrijk om heftruckchauffeurs meer op een voetstuk te plaatsen. Gelijktijdig dragen we op deze wijze bij aan een beter imago voor het vak van heftruckchauffeur en de sector Intern Transport.
Heftruckchauffeurs kunnen door collega’s worden genomineerd. Door middel van stemmen en een uiteindelijk oordeel van de vakjury maken genomineerden kans op een unieke Heftruckbaas Hoody, een speciale cap en een award die persoonlijk wordt uitgereikt."

De verkiezing voor Heftruckbaas is inmiddels gestart en loopt door tot het einde van het jaar.