Klantenervaring

STILL is van alle markten thuis.

Iedere logistieke oplossing is weer anders, van volautomatische toepassingen tot laden en lossen van vrachtwagens. Wat zeggen onze klanten ervan? Lees en ervaar verhalen direct vanuit de praktijk.


Avebe stapt over op elektrische heftrucks van STILL

Avebe in Ter Apelkanaal heeft de eerste stap gezet naar de totale omschakeling van verbrandingstrucks op elektrische. Doelen zijn efficiencyverhoging, duurzaamheid en optimale werkomstandigheden. STILL Intern Transport levert de nieuwe vloot inclusief FleetManager om de puntjes op de i te kunnen zetten. Avebe mikt op een optimaal bewustzijn rondom het intern transport.

Avebe

Van Gansewinkel stapt over op elektrisch

Van Gansewinkel in Velp heeft vier nieuwe STILL RX 60 trucks in gebruik genomen. De krachtige 4-tons elektrotrucks overtuigden tijdens een intensieve test in de zware inzet. Het gemak en de snelheid waarmee de accu’s zijdelings worden gewisseld blijken doorslaggevend.

Van Gansewinkel

 

Viggo vervangt trekkers op Eindhoven Airport

Luchthavendienstverlener Viggo heeft recent een groot deel van haar trekkers op Eindhoven Airport vernieuwd. STILL leverde in totaal zes elektrische trekkers, types R07-25. Samen met de reeds aanwezige en nog te leveren STILL trekkers vormt deze vloot de ruggengraat van de logistieke operatie op de luchthaven.

Viggo

 

Verwachtingen AG V’s bij Miko Pac waargemaakt

Miko Pac liet in 2012 een compleet nieuw magazijn bouwen en zorgde tegelijkertijd met Egemin voor een wereldprimeur op automatiseringsvlak: het was het allereerste magazijn waar onbemande Still FM-X en MX-X heftrucks volautomatisch rondreden voor de in- en uitslag van pallets met afgewerkte producten.

Miko Pac

 

 

Betrouwbaarheid en veiligheid centraal

STILL heeft onlangs de complete intern transportvloot van Maars uit Harderwijk vernieuwd. Met de hernieuwde keuze voor het merk is de producent van flexibele indelingen ook de komende jaren verzekerd van een probleemloze inzet.

Maars

 

Meer opslag op minder vloeroppervlak

Theuws Metaal uit Luyksgestel past als eerste bedrijf in Nederland verrijdbare stellingen van STILL toe. Op eenzelfde vloeroppervlak slaat Theuws nu driemaal zoveel goederen op. De ruimtewinst biedt bovendien extra groeikansen.

Theuws Metaal

 

Zware jongen met oog voor veiligheid

Safety First. Voor Outokumpu in Aalten is het allesbehalve een loze kreet. Bij de producent staat veiligheid werkelijk boven álles. Logisch dus, dat de nieuwe elektrische acht-tonner van STILL van alle denkbare veiligheidsmaatregelen is voorzien.

Outokumpu

 

Spraakmakend productief

Hollander Barendrecht vernieuwde onlangs haar complete voicegestuurde orderpickproces. Tegelijkertijd stapte de onderneming voor een deel van de werkzaamheden over op orderverzameltrucks, die door huisleverancier STILL speciaal op maat zijn aangepast. Het resultaat: een efficiënter en productiever proces, dat minder belastend is voor de orderpickers.

Hollander Barendrecht B.V.