STILL-vlootmanagement

Het masterplan voor uw intern transportmaterieel

Vlootmanagement - made by STILL. Hoe omvangrijker, ouder en meer heterogeen een voertuigpark is, des te meer potentieel is er voor optimalisatie en des te meer wenst de klant het management over de vloot uit te besteden zodat hijzelf zich volledig op de kernactiviteit kan concentreren. Om u een economisch zinvol vlootmanagement te kunnen bieden, analyseren we in een eerste fase uw vlootstructuur op ouderdom, specificaties en inzet - ongeacht of de trucks van STILL of van een andere producent zijn. Het doel is een geheel op uw specificaties en inzet afgestemde vlootstructuur.

Ook houden we rekening met andere doorslaggevende factoren om besparingsmogelijkheden op te sporen. Zo ontwerpen we klantgebonden programma's voor de vlootovername en het management met uiteenlopende full-service-opties. Haalbare rentabiliteit staat daarbij altijd op de voorgrond. In het kader van de vloot- en heftruckovername worden bijv. onrendabele voertuigen door rendabele toestellen vervangen. Dit alles ofwel op basis van vast tarief op lange termijn. Het STILL-vlootmanagement reduceert uw beheerskosten, verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een maximale beschikbaarheid van uw toestellen.

STILL-FleetManager™ – alles weten, alles sturen.

Wie mag met welke heftruck rijden? Wie gebruikt de heftruck waarvoor en wanneer? Wanneer was het voertuig betrokken bij een ongeval? Wat bij een kleine vloot van toestellen nog relatief overzichtelijk is, wordt bij een uitbreiding van de vloot steeds complexer en moeilijker controleerbaar. Opdat u een overzicht van uw heftruckvloot kunt behouden, heeft STILL speciaal voor intern transportmaterieel de FleetManager™ ontwikkeld.

De FleetManager™ reduceert op lange termijn de kosten en doet tegelijkertijd de veiligheid op de werkplek toenemen. Door FleetManager™ en zijn bijhorende toegangskaarten wordt gegarandeerd dat enkel bevoegde bestuurders met de betreffende heftrucks kunnen werken. U heeft de keuze het systeem al dan niet persoonsgebonden te gebruiken. De optionele ongevalrecorder, voorzien op de STILL-vorkheftrucks, maakt het mogelijk het ongeval snel te registreren en het toestel met kruipsnelheid uit de gevarenzone te verwijderen. Daarenboven heeft u de mogelijkheid, inzet- en gebruiksrapporten te maken om eventueel mogelijke rationaliseringsprofielen te ontdekken. Met zijn vele mogelijkheden en toepassingen biedt FleetManager™ de basis voor een efficiënt vlootbeheer.

Als dynamisch product is de FleetManager™ constant onderhevig aan de processen van verbetering en verdere ontwikkelingen. Uw adviseur zal u graag hierover informeren!

De actuele updates voor uw Fleetmanager vindt u hier.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.