Accessoires & retrofitting

De eisen die aan een industriële truck worden gesteld, veranderen vaak in de loop van de levensduur en elk bedrijf heeft andere specificaties voor zijn machines. Zo kan er bijvoorbeeld één vorkheftruck nodig zijn voor speciale toepassingsgebieden, of kan het hele truckpark onderworpen zijn aan nieuwe normen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Andere belangrijke factoren bij het optimaliseren of individualiseren van uw intralogistieke processen zijn efficiëntie en controle.

 

Met de originele accessoires van STILL kunt u uw vorkheftruck exact aan uw wensen aanpassen zonder dat u de hulp van een STILL-servicemonteur nodig heeft. Verhoog de veiligheid en productiviteit van uw heftruck met behulp van ons brede scala aan oplossingen.

Afgezien van de accessoires zorgt STILL ervoor dat u altijd klaar bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan en u zich kunt aanpassen aan veranderende behoeften. Wij bieden ook een breed scala aan aanpassingen, waarbij onze servicetechnici uw trucks professioneel kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact

+31 78 684 520 0

Meer weten: Accessoires en aanpassingen

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*