Typisch STILL

Als je zo lang in de branche zit als wij, weet je wat het werken met ons succesvol en tot iets bijzonders maakt: onze service!

Een bijzondere dienstverlening van onze onderneming, die loont, ook bij service aan uw truck. Onze service is namelijk volledig gericht op uw wensen en eisen; individueel en flexibel.

Reparatie, keuring, onderhoud, Full Service, rijopleiding, verzekering; u bepaalt van welke van onze diensten u gebruik wilt maken.
STILL beschikt alleen al in Europa over een uitgebreid netwerk van productiefaciliteiten, dochterondernemingen, handelaren en steunpunten met in totaal meer dan 2.000 servicemonteurs. In Nederland bewijzen circa 90 serviceauto's iedere dag wat directe klantenservice echt inhoudt.
Niet voor niets is STILL Service wereldwijd toonaangevend. Ons speciale state-of-the-art diagnosesysteem voor reparaties is slechts één van de vele voorbeelden hiervan.


Pick Your Deal

Deal

Bij STILL bent u aan de winnende hand! Tot aan het einde van dit jaar speelt STILL open kaart. U kiest welke deal het beste bij u past.

Pick Your Deal

Reparatie

Reparatie

STILL heeft een speciaal diagnosesysteem (inclusief de daarbij horende diagnosetechniek) ontwikkelt, dat de controleafloop tijdens de foutopsporing drastisch reduceert.

Reparatie

Keuring

Keuring

Elk intern transportmiddel dient volgens de wet periodiek gekeurd te worden.

Keuring

Verzekering

Verzekering

Met STILL komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Onze verzekering dekt.

Verzekering

Onderhoud

Onderhoud

Aandrijving, hefinrichting, loopwerk - elk mechanisch en elektrisch onderdeel van een truck moet perfect functioneren.

Onderhoud

Full Service

Full Service

En nog een interessante aanbieding van STILL: wij bieden u - eveneens tegen bijzonder gunstige condities - speciale Full-Service-overeenkomsten.

Full Service

Chauffeursopleiding

Chauffeursopleiding

Wat is het nut van innovatieve techniek als er niet optimaal mee wordt omgegaan? Alleen wie zijn middelen perfect beheerst, kan effectief en zeker werken.

Chauffeursopleiding

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.