STILL - leidinggevende aanbieder voor intelligente besturing van intralogistiek

Velen hebben een visie, maar slechts enkelen zetten die om in werkelijkheid. STILL is daarin geslaagd. Al meer dan 85 jaar. Niet enkel met onze producten, maar ook - en daarover zijn we uitzonderlijk tevreden - met onze veelzijdige dienstverlening. Wat STILL aanbiedt, is in dit opzicht uniek.


Elke materiaalstroom binnen het bedrijf die tussen de afzonderlijke logistieke knooppunten plaatsvindt, wordt optimaal gestuurd en verbonden. Daarbij worden niet enkel producten, maar ook de bijhorende gegevens verplaatst. Voor die complexe opdrachten werkt STILL voor elke branche specifieke oplossingen uit die individueel op de behoeften van onze klanten zijn afgestemd. Zo onstaat een alomvattend aanbod met veel afzonderlijke onderdelen, die samen maximale efficiëntie garanderen.

 

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.