Prijs

IFOY Award 2018

Onze winnaar

STILL blijft innoveren en luisteren naar de klanten en ontving daarom een van de felbegeerde intralogistieke trofeeën - in de categorie Counter Balanced Truck.

Vond plaats als onderdeel van de opening van 's werelds toonaangevende vakbeurs voor intralogistiek CeMAT en HANNOVER MESSE. Zeven finalisten deden mee , toen het tot nu toe goed bewaarde geheim van de winnaars van de International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Award 2018 werd onthuld.

In de categorie Counter Balanced Truck" won onze nieuwe elektrische vorkheftruck STILL RX 20, een compacte en energiezuinige serie met hefcapaciteiten van 1,4 tot 2,0 ton.

We hebben deze bestseller uit het premium segment verbeterd, systematisch aangepast aan uw eisen en voorzien van een groot aantal opties. Kenmerkend voor de extreem wendbare allrounder, die sinds begin 2018 beschikbaar is en zowel binnen als buiten optimaal tot zijn recht komt, is de hoge hanteercapaciteit - zelfs op steile hellingen - en een nieuw gecreëerde werkplek met ergonomische aspecten.


Nieuwsgierig?

Maak kennis met onze IFOY-winnaar

RX 20-16

De nieuwe RX 20 elektrische vorkheftruck met hefcapaciteiten van 1,4 tot 2,0 ton is een compacte, krachtige en tegelijkertijd energie-efficiënte serie met een maximaal bereik. Het is de eerste serie in het premium segment die gebruik kan maken van met 625 Ah accu’s in A- of B-circuits, waardoor ook bestaande accupools kunnen worden blijven gebruikt, en de – afhankelijk van de specifieke inzet – de voordelen van de betreffende accu’s kunnen worden benut. STILL realiseert als eerste deze grote accuvariatie met het unieke dubbele batterijcompartiment.. Hierdoor is de truck zeer flexibel in combinatie met en kan het aantal benodigde accu's worden gereduceerd. Klanten zijn klaar voor nieuwe, toekomstige batterijtechnologieën met grotere capaciteiten door gebruik te maken van het gemeenschappelijke type A en B batterijcompartiment.