Het informatiesysteem van STILL

Maximale transparantie.

Met het STILL MMS Informatiesysteem hebt u in de bestuurdersruimte overzicht over alle relevante gegevens, zoals de verwerkingsstatus van alle actuele en geplande ordergegevens voor elk afzonderlijk artikel. Een veelvoud aan logistieke karakteristieken kan snel en overzichtelijk in het systeem worden weergegeven of hieruit worden geëxporteerd.

De informatie die is vastgelegd in het MMS en de gegevens die worden opgeslagen wanneer het systeem in bedrijf is, vormen hierbij de basis van het STILL MMS Informatiesysteem. De actuele informatie staat garant voor een optimale afwikkeling van de dagelijkse bedrijfsvoering en voor overzicht over de voorraad- en systeemstatus. Aan de hand van de historische gegevens uit het STILL MMS informatiesysteem kunt u het toekomstige optimalisatiepotentieel afleiden. Houd overzicht over uw gegevens met het STILL MMS.

Uw voordelen

  • Inzage in het MMS vanuit de bestuurdersruimte en daarmee in het magazijnbeheersysteem en het transportbeheersysteem (overzicht transporten, voorraadinformatie, enz.)
  • Statistieken en analyses in het systeem (bijvoorbeeld aantal ingaande en
    uitgaande goederen per week, maand, jaar)
  • Procesdocumenten uit het MMS (vrachtbrief, laadlijst, enz.)
  • Export van informatie uit het MMS (bijvoorbeeld via Excel toegang tot database, via SQL-Editor)


Contact

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.