Logistica 2017


Onder het motto “Simply Smart” is STILL Intern Transport wederom aanwezig op de komende Logistica. Tal van noviteiten staan in het middelpunt van de belangstelling van 28 tot en met 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht.


STILL is te vinden in Hal 1 recht tegenover het scala MOVE. Op het scala zijn de hele dag door diverse live demontstraties te zien.

STILL showt hier haar nieuwste hoogbouwtruck, MX-X en de autonome orderverzamelaar, iGo neo.

Verzamelt u zich ook bij STILL? - Registreer nu!

Gratis toegangskaarten

Ergonomie voorop

De vernieuwde serie hoogbouwtrucks, MX-X overtreft de prestatienorm in zijn klasse. De truck kent ook de optie ALS-systeem (Active Last Stabilisation). Het ALS systeem is reeds bekend op de reachttrucks, FM-X. Dit systeem reduceert mastbewegingen op grotere hefhoogtes. De MX-X heeft een eenvoudige bediening, is geheel op hoogte instelbaar en voorzien van een LED display. De cabine is nu de grootste in de markt en heeft veel bewegingsruimte voor de bestuurder. De nieuwe MX-X haalt nog grotere hoogtes van wel 18.050 mm met een snellere rij- daal-en hefsnelheid en toch een vermindert energieverbruik van wel 25% ten opzichte van het vorige model. Dit heeft vooral te maken met de zwenkvork, deze is compacter, stiller en sneller. Hiermee vervalt ook de stuurketting waardoor de toepassing onderhoudsvriendelijker is.

MX-X

iGo Neo

De iGo neo CX 20 volgt de orderverzamelaar bij het verzamelen van orders op de voet en rijdt zoals gewenst naar de eerste of tweede palletpositie. Het voertuig volgt de bestuurder en houdt autonoom een afstand tot de stelling van minstens 50 cm aan. Omdat de autonome truck de taken rijden en sturen overneemt, kan de bestuurder zich volledig op het werk concentreren. Dit verhoogt de orderverzamelprestaties aanzienlijk en vermindert het aantal verzamelfouten. Voor de veiligheid zorgen bewegingsdetectiesensoren. Zij kennen het verschil tussen de bestuurder, andere personen en obstakels.

iGo Neo

OPX serie

De allroundtalenten voor optimaal orderpicken. De nieuwe OPX-serie van STILL telt maar liefst negen nieuwe modellen. Door de grote verscheidenheid, welke uniek is in de markt, zijn deze nieuwkomers inzetbaar in vrijwel ieder segment. Een bijzonder highlight van de OPX-serie is de STILL EASY Drive. Dit omvat een nieuw ontwikkeld, ergonomisch en optioneel in de hoogte verstelbaar stuurwiel met geïntegreerde bediening en display. De bestuurder heeft altijd alle voertuiginformatie, zoals de accustatus en de bedrijfsuren, in één oogopslag. Dankzij de unieke vorm kan de gebruiker het stuurwiel onder alle omstandigheden perfect beetpakken. Zo verhoogt de OPX met eenvoudige middelen de veiligheid – ook bij het achteruitrijden. Bij voertuigen met mast-, initiële- of platformheffing zorgt STILL EASY Move ook voor extra werkgemak. Via de, op het stuurwiel geïntegreerde kantelschakelaar kan de bestuurder zowel de mastheffing bedienen als het platform verhogen zonder hiervoor de handen van het stuurwiel te nemen. 

STILL - De nieuwe OPX familie

Er is meer

Logistica 2017 is dé gelegenheid om de logistieke sector kennis te laten maken met de mogelijkheden die waterstof brandstofcellen bieden. STILL presenteert hun oplossingen en laat zien dat waterstof in de logistiek een praktisch toepasbaar, duurzaam en kosten efficiënt alternatief is op het daarvoor speciaal ingerichte Hydrogen Plaza.

STILL neXXt fleet is het meest innovatieve en meest veelzijdige internetportal voor het optimaliseren van uw intern transport vloot. Het is een systeem voor het intelligent verzamelen en verwerken van gegevens om logistieke processen op een eenvoudigere, snellere en goedkopere manier te implementeren, en dus "slimmer" te maken. 

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.