Klantenervaring

STILL is van alle markten thuis.

Iedere logistieke oplossing is weer anders, van volautomatische toepassingen tot laden en lossen van vrachtwagens. Wat zeggen onze klanten ervan? Lees en ervaar verhalen direct vanuit de praktijk.


Konings-Zuivel optimaliseert logistiek

Konings-Zuivel, specialist in toetjes en andere gekoelde zuivelproducten optimaliseert haar logistiek met een nieuwe dc in Bleiswijk. STILL leverde hiervoor de magazijninrichting, trucks en beschermingsmiddelen uit één hand.

Konings-Zuivel


Hollander Barendrecht stapt over op lithium-ion

STILL leverde recent 23 nieuwe trucks aan Hollander Barendrecht, de logistieke kracht achter de versdistributie voor onder andere alle PLUS Supermarkten in Nederland. Het grootste deel van de nieuwe vloot is uitgerust met lithium-ion accu’s. De onderhoudsvrije technologie biedt de dienstverlener onder andere de inzetbaarheid waar de intensieve inzet om vraagt.

Hollander Barendrecht


PLUS Retail vernieuwt helft orderverzamelvloot

PLUS Retail in Haaksbergen heeft onlangs bijna de helft van haar orderverzamelvloot vernieuwd en opnieuw gekozen voor STILL. STILL Benelux leverde 22 orderverzamel-trucks, type OPX 20, met heffend platform. De nieuwe orderverzameltrucks brengen de pickprestaties letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

PLUS Retail


CASA International investeert in toekomst

Samen met KION-zuster Dematic heeft intralogistiek specialist STILL het nieuwe Europees distributiecentrum van CASA, in het Belgische Olen, geautomatiseerd. Een totaal van twaalf geautomatiseerde STILL-serietrucks zorgt voor een vlekkeloze, snelle, schone en stille logistiek, waarmee de interieurwinkelketen absoluut klaar voor de toekomst is.

CASA International

 

4.500 maaltijden op tijd geleverd

De goederenstroom voor meer dan 60 klinieken, instituten en inrichtingen van het Universitair Medisch Centrum Mainz bestaat onder andere uit regelmatige leveringen en speciale transporten. Om deze processen te optimaliseren werden twee LiftRunner-routetreinen van STILL aangeschaft.

Universitair Medisch Centrum Mainz

Als de vonk niet mag overslaan

ATM heeft onlangs zeven nieuwe STILL RX 60 elektrotrucks in gebruik genomen in haar nieuwe opslaghal voor verpakt afval. De nieuwe trucks zijn geleverd in Ex-uitvoering en passen naadloos binnen de aangescherpte veiligheids- en gezondheidseisen die ATM hanteert.

ATM

Schrauwen maakt efficiencyslag met nieuw onderkomen

Met de ingebruikname van een nieuw logistiek centrum in Herentals zet Schrauwen een belangrijke stap bij de verwezenlijking van haar verdere groeiambities. Het nieuwe onderkomen maakt een zichtbaar efficiënter logistiek proces mogelijk. Een hoofdrol is hierbij weggelegd voor de elf nieuwe trucks, geleverd door STILL Benelux.

Schrauwen

Zehnder verbetert werkklimaat met STILL

Goederentreinen verhogen efficiency bij bevoorrading werkstations. Met de ingebruikname van twee STILL goederentreinen wist Zehnder Group Zwolle de efficiency bij het bevoorraden van de werkstations aanzienlijk te verbeteren. Het aantal transportbewegingen is met maar liefst 66 procent gereduceerd, waardoor onder andere de veiligheid op de werkvloer verder is verbeterd.

Zehnder

STILL rijdt zelfs in het Vaticaan

De STILL RX 50 vorkheftruck, RX 50 rijdt geruisloos door een zijportaal van de St. Peter’s Basilica. Het is bijna alsof de machine over de waardevolle marmeren vloer glijdt. Onderweg passeert hij kunstwerken en graven, zoals die van paus Alexander VII uit de 17e eeuw. Een STILL vorkheftruck in een van 's werelds beroemdste kerken laat veel mensen hun ogen wrijven, want de zware, oranje uitrusting past eigenlijk niet in de pracht van de omgeving.

Vaticaan

Avebe stapt over op elektrische heftrucks van STILL

Avebe in Ter Apelkanaal heeft de eerste stap gezet naar de totale omschakeling van verbrandingstrucks op elektrische. Doelen zijn efficiencyverhoging, duurzaamheid en optimale werkomstandigheden. STILL Intern Transport levert de nieuwe vloot inclusief FleetManager om de puntjes op de i te kunnen zetten. Avebe mikt op een optimaal bewustzijn rondom het intern transport.

Avebe

Van Gansewinkel stapt over op elektrisch

Van Gansewinkel in Velp heeft vier nieuwe STILL RX 60 trucks in gebruik genomen. De krachtige 4-tons elektrotrucks overtuigden tijdens een intensieve test in de zware inzet. Het gemak en de snelheid waarmee de accu’s zijdelings worden gewisseld blijken doorslaggevend.

Van Gansewinkel

 

Viggo vervangt trekkers op Eindhoven Airport

Luchthavendienstverlener Viggo heeft recent een groot deel van haar trekkers op Eindhoven Airport vernieuwd. STILL leverde in totaal zes elektrische trekkers, types R07-25. Samen met de reeds aanwezige en nog te leveren STILL trekkers vormt deze vloot de ruggengraat van de logistieke operatie op de luchthaven.

Viggo

 

Verwachtingen AG V’s bij Miko Pac waargemaakt

Miko Pac liet in 2012 een compleet nieuw magazijn bouwen en zorgde tegelijkertijd met Egemin voor een wereldprimeur op automatiseringsvlak: het was het allereerste magazijn waar onbemande Still FM-X en MX-X heftrucks volautomatisch rondreden voor de in- en uitslag van pallets met afgewerkte producten.

Miko Pac

 

 

Betrouwbaarheid en veiligheid centraal

STILL heeft onlangs de complete intern transportvloot van Maars uit Harderwijk vernieuwd. Met de hernieuwde keuze voor het merk is de producent van flexibele indelingen ook de komende jaren verzekerd van een probleemloze inzet.

Maars

 

Meer opslag op minder vloeroppervlak

Theuws Metaal uit Luyksgestel past als eerste bedrijf in Nederland verrijdbare stellingen van STILL toe. Op eenzelfde vloeroppervlak slaat Theuws nu driemaal zoveel goederen op. De ruimtewinst biedt bovendien extra groeikansen.

Theuws Metaal

 

Zware jongen met oog voor veiligheid

Safety First. Voor Outokumpu in Aalten is het allesbehalve een loze kreet. Bij de producent staat veiligheid werkelijk boven álles. Logisch dus, dat de nieuwe elektrische acht-tonner van STILL van alle denkbare veiligheidsmaatregelen is voorzien.

Outokumpu

 

Spraakmakend productief

Hollander Barendrecht vernieuwde onlangs haar complete voicegestuurde orderpickproces. Tegelijkertijd stapte de onderneming voor een deel van de werkzaamheden over op orderverzameltrucks, die door huisleverancier STILL speciaal op maat zijn aangepast. Het resultaat: een efficiënter en productiever proces, dat minder belastend is voor de orderpickers.

Hollander Barendrecht B.V.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.