Meeloop pallettruck EXU / EXU Li-Ion

EXU / EXU-H

Contact

EXU / EXU Li-Ion - Flexibel en zuinig

De EXU elektrische pallettrucks van STILL bieden dankzij hun veelkleurigheid, betrouwbaarheid en efficiëntie de passende oplossing voor iedere inzet. Bij de ontwikkeling van de serie trucks lag de focus net zoveel op een eenvoudige en veilige bediening voor de gebruiker als op een compacte truck. Het resultaat is een truck die in de meest krappe ruimtes, zoals bij het laden en lossen van vrachtwagens en in winkels, uitstekend tot zijn recht komt. Gecombineerd met een energiezuinige en onderhouds-vriendelijke wisselstroomaandrijving en talrijke opties maakt het de EXU tot de ideale elektrische pallettruck voor alle intralogistieke werkzaamheden in de industrie, handel en logistiek.

De EXU is leverbaar met hefcapaciteiten van 1600 kg, 1800 kg, 2000 kg en 2200 kg. Optioneel is een neerklapbaar platform leverbaar.

Gebruikte trucks

Gebruikte trucks Gebruikte trucks


Deze heftruck huren

Deze heftruck huren Deze heftruck huren

Li-Ion

Li-Ion Li-Ion
Vind hier de truck die aan uw eisen voldoet

Bent u op zoek naar de juiste truck?

Maak gebruik van onze online-adviseur en vind nieuwe, gebruikte of huurtrucks die aan uw eisen voldoen.

En zo makkelijk is het:

1. eisen ingeven
2. truck kiezen (innclusief een prijsvergelijking tussen gebruikte en huurtrucks)
3. Advies en offerte opvragen

STILL vindmijntruck bezoeken verberg deze melding

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.