STILL neXXt fleet - De optimale vlootbeheerder

De nieuwe standaard voor Fleet Management

STILL neXXt fleet

  STILL neXXt fleet is het meest innovatieve en meest veelzijdige internetportal voor het optimaliseren van uw intern transport vloot. Het is een veelzijdig systeem voor het intelligent verzamelen en verwerken van gegevens om logistieke processen op een eenvoudigere, snellere en goedkopere manier te implementeren, en dus "slimmer" te maken.

  STILL neXXt fleet verzamelt alle belangrijke informatie voor de gebruiker in één enkele tool. Bovendien stelt deze portal ook nieuwe normen ten aanzien van toegankelijkheid, beschikbaarheid, transparantie, bedieningsgemak en visualisatie. Vroeger was er voor de analyse van vlootgegevens een arbeidsintensieve compilatie nodig van talloze datasets van allerlei verschillende afdelingen en gebieden. Met STILL neXXt fleet behoort dat tot het verleden!

  Om STILL neXXT fleet te gebruiken, zijn alleen een internetverbinding en een webbrowser nodig. Toegang tot neXXt fleet is dan mogelijk via diverse eindapparaten, zoals laptops, tablets of smartphones.

  STILL neXXt in een notendop

  STILL neXXt fleet Flottenmanagement
   • Alle belangrijke vlootgegevens en truckgegevens in één app
   • Overzichtelijk
   • Online toegang vanaf ieder eindapparaat
   • Informatiebeveiliging wordt gegarandeerd door moderne IT-beveiligingssystemen
   • Modulaire opbouw met 9 applicaties
   • Waarschuwingen - naar keuze via een systeembericht of via een email - berichten automatisch wanneer bepaalde waardes of deadlines overschreden worden.

   Meer weten en ervaren

   Maak een afspraak met uw lokale contactpersoon en kom meer te weten over de mogelijkheden voor vlootbeheer met STILL neXXt fleet!

   Meer weten over STILL neXXT fleet?

   Download het typeblad

   Hier vindt u meer informatie over STILL neXXT fleet:

   Typeblad STILL neXXt fleet (EN)

   Meer informatie

   Video, technisch specificatieblad en meer details over de verschillende applicaties:

   STILL neXXt fleet - product overview

   Cookie Panel

   Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.