Combitruck MX-X

MX-X, MX-Q

Contact

Buitengewoon bijzonder

Standaard magazijnen bestaan niet. Elk magazijn is anders en dankzij zijn bouw en inrichting precies afgestemd op de wensen en eisen van de goederenopslag en goederenstroom. Daarom levert STILL ook geen standaard trucks, maar uiterst individuele en intelligente systeemtechniek.

Wat uw wensen ook zijn, ze worden waar gemaakt door de combitrucks MX-X. Vanaf 500 kg is elk denkbare stap per 100 kg hefvermogen leverbaar. De maximale capaciteiten worden pas bij 1.250 kg (telescoop vorken) en bij 1.500 kg (zwenkvorken) bereikt.

Zo individueel als uw magazijn

Wij bouwen precies de truck die u nodig heeft. Zodoende krijgt u nooit te weinig of te veel. De MX-X is dus uiterst economisch. Zijn modulaire karakter komt natuurlijk ook in de bouwhoogte tot uitdrukking. Er zijn in totaal vijf mastmodellen. Hiermee zijn pallets snel op ongekende hoogten te brengen (tot ca. 15 meter). En natuurlijk ook weer naar beneden.

Gebruikte trucks

Gebruikte trucks Gebruikte trucks


Deze heftruck huren

Deze heftruck huren Deze heftruck huren

Het is het beste als u ons eens rondleidt in uw magazijn. Wij kunnen dan precies uitrekenen hoe wij u het best kunnen bedienen!

Alles in de juiste banen leiden

Wat reeds bij andere series een succes is, dat houdt ook de MX-X op het juiste spoor: de STILL-stuurmodule. De betrouwbare Still-besturingsmodule houdt de MX-X strak op koers. Het systeem is dubbel uitgevoerd en is volledig beveiligd tegen uitval. Het vergelijkt continu de werkelijke waarde met de doelwaarde (via een hoofd- en een controlecomputer).

De MX-X is inzetbaar tussen gangbare zijgeleidingsprofielen, maar is ook leverbaar met een geheel nieuw ontwikkelde inductiebesturing op basis van EN-standaards. De nieuwe techniek zorgt voor een snel, veilig en tolerant stuurgedrag. Hoe smal de gang ook is, de MX-X stuurt en rijdt extreem functioneel en zeker, wederom dankzij de dubbele processoren. Het positioneren op de inductiedraad is een fluitje van een cent geworden. De CAN-Bus-techniek staat garant voor de aanvullende veiligheid en productiviteit. Dankzij de centrale besturing, bewaking en diagnose wijdt de MX-X zich volledig aan zijn intensieve taak en heeft hij amper onderhoud nodig. Want ondanks alle flexibiliteit die wij in de MX-X hebben gestopt, is het vooral een werkpaard dat uw goederenstroom en logistieke opdrachten verzorgt, en niets anders!

Uniek, zoals hij zich bij u thuis voelt

De MX-X is gebaseerd op een simpel principe: hij brengt u optimaal voordeel. Vandaar de modulaire opbouw. Wij nemen steeds het beste en intelligentste dat innovatieve intralogistiek te bieden heeft en bouwen daarmee een truck die afhankelijk van de specifieke inzet alle voordelen in zich verenigt:

  • Verhoging van de omslagprestatie tot 30%
  • Daling van de energiekosten - in vergelijking met seriemotortechniek - tot wel 40%
  • Vermindering van onderhoudstijden tot 20%
  • Daling van de servicekosten tot 20%
  • Nagenoeg volledige uitsluiting van schade door fouten in de bediening
  • Verhoging van de bedrijfszekerheid en beschikbaarheid
Vind hier de truck die aan uw eisen voldoet

Bent u op zoek naar de juiste truck?

Maak gebruik van onze online-adviseur en vind nieuwe, gebruikte of huurtrucks die aan uw eisen voldoen.

En zo makkelijk is het:

1. eisen ingeven
2. truck kiezen (innclusief een prijsvergelijking tussen gebruikte en huurtrucks)
3. Advies en offerte opvragen

STILL vindmijntruck bezoeken verberg deze melding

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.