Efficiëntiekampioen 2017

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t met verlengde garantie

Efficiënter dan ooit – de STILL RX 70-20/35.

Wij zijn ervan overtuigd: de RX 70-20/35 is onze efficiëntiekampioen onder de trucks met verbrandingsmotor.

Dat geven wij u op een briefje! Profiteer van deze belofte.

Wij verlengen de garantie tot 3 jaar voor de complete aandrijflijn*.

Actie geldig t/m 31-05-2018

Aanvraag voor de RX 70-20/35 met garantieverlenging

Uw persoonlijke vakadviseur staat graag tot uw beschikking.

Waarom onze RX 70-20/35 beter is dan ooit:

De STILL RX 70-20/35 verlegt de grenzen: Naast een nieuw, modern design biedt de RX 70-20/35 een aantrekkelijk totaalpakket met tal van verbeteringen:

  • Performance-update: geoptimaliseerde toepassing van de hybride-energie.
  • Nu ook verkrijgbaar als 2t-voertuig: met LSP 600.
  • Optimalisering van het rijgedrag: grotere wielbasis voor meer stabiliteit tijdens het rijden.
  • Nieuwe communicatie-interfaces: radio met USB en Bluetooth-handsfree-kit.


Al meer dan tien jaar is de RX 70-20/35 de efficiëntiekampioen bij de trucks met verbrandingsmotor. Met een brandstofverbruik van slechts 2,5 liter per bedrijfsuur is hij de zuinigste en milieuvriendelijkste truck in zijn klasse.

Naast de hybridetechnologie levert ook de beproefde hydraulische pomp met regelbaar debiet een belangrijke bijdrage aan de reductie van het brandstofverbruik. Het individueel instelbare rij- en hefgedrag maakt bovendien een individuele aanpassing aan de betreffende toepassingsvoorwaarden mogelijk. Intelligent, efficiënt en milieuvriendelijk – dat is de RX 70.

De RX 70 is ideaal voor een snel en wendbaar goederentransport in buitentoepassingen. Hij kan zelfs moeilijke, voortdurend wisselende weersomstandigheden probleemloos aan – de bestuurder is optimaal beschermd door de grote cabine.

Een echte krachtpatser – al meer dan 10 jaar aan de top

Met zijn draagvermogen van 2,0 t/m 3,5 ton combineert de RX 70-20/35 kracht, precisie, ergonomie, compactheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid op unieke wijze:

  • Dieselelektrische aandrijving met hybridetechnologie: door de combinatie van verbrandingsmotor en elektrische rijmotor avanceert de RX 70 met een verbruik van slechts 2,5 l/Bh (conform VDI 2198 nieuw) wereldwijd tot de nummer één op het gebied van zuinigheid. Tegelijkertijd verenigt hij de voordelen van een krachtige verbrandingsmotor met de fijngevoeligheid van een elektrische truck. Resultaat: krachtig, nauwkeurig en tevens energie-efficiënt werken.
  • Bijzonder stabiel rijgedrag: dankzij het bijzonder lage zwaartepunt van het voertuig is veiligheid standaard – safety by nature.
  • Buitengewoon goed zicht: bij de winnaar volgens ADAC-testmethode werd met ieder detail rekening gehouden zoals omhoog getrokken voorruit, laag aangebrachte armaturen, een doorkijkmast en een groot kijkraam in het bestuurdersbeschermdak.
  • Compact, wendbaar en krachtig: dankzij het korte contragewicht, de compacte bouwwijze en het directe stuurgedrag beweegt de RX 70 ook op de kleinste ruimte veilig en efficiënt.
  • Efficiëntiemodus Blue-Q: tot 10 procent energiebesparing per druk op de knop.

STILL 360° experience


Vind meer details over onze nieuwe RX 70-20/35 op de product pagina
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Inbegrepen zijn: rijmotor, differentieel- en wielaandrijving, aandrijfas, generator, omvormer, stroomtransformator en vermogensmodule. Max. 3.000 'effectieve' bedrijfsuren (rijden en heffen). Actie geldig t/m 31-05-2018

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.