Intralogistiek multi-talent

De vorken van de STILL LTX-FF kunnen met één druk op de knop worden uitgeklapt, waardoor de trekker in enkele seconden in een stapelaar verandert.

De STILL LTX-FF trekt aanhangerlasten tot 5 ton bij een maximumsnelheid van 13 km/h en heft lasten tot 1 ton tot een maximale hoogte van 1.750 mm.

De geveerde bestuurdersplek en het STILL EasyDrive stuurwiel maken het werken met de STILL LTX-FF aangenaam en eenvoudig.

Dankzij de verschillende koppelingsmogelijkheden is de STILL LTX-FF geschikt voor diverse aanhangers.

Hendrik-Ido-Ambacht, oktober 2018 – Trekken, stapelen en transporteren - vanaf nu kunnen deze productie- en logistieke taken worden uitgevoerd met slechts één machine: de STILL LTX-FF 05/10. Dit uiterst compacte intralogistiek multi-talent trekt moeiteloos aanhangerbelastingen tot 5.000 kg, en heft lasten van maximaal 1.000 kg tot een hoogte van 1.750 mm

Een truckbreedte van slechts 800 mm en de zeer korte draaicirkel van nog geen 1,5 m maken het mogelijk om zelfs in de smalste gangpaden nauwkeurig te werken. Dankzij een gepatenteerd mechanisme kunnen de zelfdragende vorken van de truck met slechts één knopdruk snel en veilig worden in- en uitgeklapt, terwijl de geïntegreerde vorkneiging waarborgt dat de last altijd veilig op de vork staat. De LTX-FF is eenvoudig te bedienen, zodat tijdverlies wordt voorkomen en maximale prestaties gegarandeerd zijn. Tijdens het trekken van goederen bereikt de truck een snelheid van 13 km/h. Voor een maximale inzetbaarheid in een meerploegeninzet is de STILL LTX-FF verkrijgbaar met lithium-ion technologie.

De nieuwkomer is voorzien van het STILL EasyDrive stuurwiel, voor een maximale ergonomie en een zo eenvoudig mogelijke bediening van alle functies en rijprogramma's zonder de grip te veranderen. Een lage instap en de geveerde bestuurdersplaats met klapstoel zorgen voor een comfortabele stand of zit tijdens het werk. De optionele LED-dagrijverlichting en de Safety Light en Safety Light 4Plus verhogen daarbij de zichtbaarheid en de veiligheid op de werkvloer. In bochten draagt het de stuurhoekafhankelijke snelheidsregeling Curve Speed Control bij aan een verhoogde veiligheid. Met STILL neXXt fleet biedt STILL bovendien een efficiënt vlootbeheersysteem met talrijke extra functies - van toegangscontrole tot gedetailleerde gebruiks- en bedrijfskostenanalyses.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.