STILL gebruikte trucks zoekagent

Wilt u altijd op de hoogte blijven en over meer producten worden geïnformeerd, die bij uw zoekopdracht passen?

Door de STILL-zoekagent kan geen enkele aanbieding u ontgaan. Op basis van de door u bepaalde zoekcriteria doorloopt de zoekagent dagelijks alle STILL aanbiedingen en informeert u per email, zodra een product aan uw zoekopdracht voldoet.

Ook als u in diverse producten uit het STILL aanbod geïnteresseerd bent, dan is de zoekagent het perfecte instrument. Hiervoor heeft u de mogelijkheid zoveel zoekagenten te activeren als u wilt.

Handleiding

In aanvulling op uw zoekopdracht heeft u de mogelijkheid voor de door u bepaalde zoekcriteria de zoekagent te activeren. Hiervoor geeft u uw emailadres in bevestigt u de activering van de zoekagent. Registratie is niet noodzakelijk.

U kunt uw zoekagent op elk moment per email weer deactiveren, zodra deze één of meerdere producten gevonden heeft, die bij uw zoekopdracht passen.

Uw voordelen in één oogopslag:

  • Dagelijks informatie, zodra nieuwe producten beschikbaar zijn
  • Geen registratie noodzakelijk
  • Eénvoudige communicatie per email
  • U wordt alleen dan geïnformeerd als de zoekagent iets gevonden heeft
  • Activering van zoveel mogelijk zoekagenten als uw wenst
  • Eénvoudige activering en deactivering van de STILL-zoekagent

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.